Skip to main content

Grønnsaker med Kesam®-dipp

Enkel
15min

Lag en hjemmelaget Holiday-dipp og server til oppkuttede grønnsaker. Det faller i smak hos store og små og er en super måte å få i seg grønnsaker på.

3.9
(178)
Next ImageGrønnsaker med Kesam®-dipp

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

5 stk
gulrot
2 stilk
stangselleri
1 stk
agurk
2 stk
paprika

KESAM®-DIPP

1 ss
paprikapulver
0.5 ss
løkpulver
0.5 ts
hvitløkspulver

Fremgangsmåte

  1. Del gulrøtter, selleri, agurk og paprika i lange, smale biter.

  2. Rør sammen Kesam, paprikapulver, løkpulver og hvitløkspulver til en dipp.

  3. Fordel dipp i porsjonskopper eller -glass og stikk grønnsaker i.

    Tips

    Bruk de grønnsakene du liker eller har. Du kan gjerne også servere dippen i en stor skål med grønnsakene dandert rundt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ønsker du en enda kjappere variant av dippen, blander du Kesam® med 2 poser Holiday dippmix eller 2 ss tacokrydder.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter