Grønnsaker med Kesam®-dipp

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lag en hjemmelaget Holiday-dipp og server til oppkuttede grønnsaker. Det faller i smak hos store og små og er en super måte å få i seg grønnsaker på.

Antall porsjoner

Ingredienser

5 stkgulrøtter
2 stilkerstangselleri
1 stkagurk
2 stkpaprika

KESAM®-DIPP

6 dlKesam® Mager Naturell 300 g
1 sspaprikapulver
½ ssløkpulver
½ tshvitløkspulver
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Del gulrøtter, selleri, agurk og paprika i lange, smale biter.
    2. Rør sammen Kesam, paprikapulver, løkpulver og hvitløkspulver til en dipp.
    3. Fordel dipp i porsjonskopper eller -glass og stikk grønnsaker i.

      Tips:

      Bruk de grønnsakene du liker eller har. Du kan gjerne også servere dippen i en stor skål med grønnsakene dandert rundt.

Tips:

Ønsker du en enda kjappere variant av dippen, blander du Kesam® med 2 poser Holiday dippmix eller 2 ss tacokrydder.

Kommentarer

  Legg til kommentar