Grønnsaker med Kesam®-dipp

Grønnsaker med Kesam®-dipp

4
  • Enkel
  • 15 min
Lag en hjemmelaget Holiday-dipp og server til oppkuttede grønnsaker. Det faller i smak hos store og små og er en super måte å få i seg grønnsaker på.

Ingredienser

5 stk gulrøtter
2 stilker stangselleri
1 stk agurk
2 stk paprika

KESAM®-DIPP

6 dl Kesam® Mager Naturell
1 ss paprikapulver
½ ss løkpulver
½ ts hvitløkspulver

Slik gjør du det

    1. Del gulrøtter, selleri, agurk og paprika i lange, smale biter.
    2. Rør sammen Kesam, paprikapulver, løkpulver og hvitløkspulver til en dipp.
    3. Fordel dipp i porsjonskopper eller -glass og stikk grønnsaker i.
      Tips!

      Bruk de grønnsakene du liker eller har. Du kan gjerne også servere dippen i en stor skål med grønnsakene dandert rundt.

Tips!

Ønsker du en enda kjappere variant av dippen, blander du Kesam® med 2 poser Holiday dippmix eller 2 ss tacokrydder.

Kommentarer

  • Stian

    2 måneder siden
    Beklager for John’s frekke kommentar. Jeg likte den jeg👍🏼

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      2 måneder siden
      Hei Stian!

      Smaken er som baken! Den er delt. :) Godt du likte den!

       (0)


  • John

    2 måneder siden
    Ikke god

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      2 måneder siden
      Hei John!

      Det var synd du ikke likte dette. Om det dippen som ikke var god, kan du kanskje bytte ut krydderene med andre krydder du liker. Er det grønnsakene du ikke likte, kan du bytte disse ut med de typene du liker. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat