Håndkle og blad
Grønnsaker med Kesam®-dipp
(66)

Grønnsaker med Kesam®-dipp

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lag en hjemmelaget Holiday-dipp og server til oppkuttede grønnsaker. Det faller i smak hos store og små og er en super måte å få i seg grønnsaker på.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

5 stkgulrøtter
2 stilkerstangselleri
1 stkagurk
2 stkpaprika

KESAM®-DIPP

6 dlKesam® Mager Naturell 300 g
1 sspaprikapulver
½ ssløkpulver
½ tshvitløkspulver
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Del gulrøtter, selleri, agurk og paprika i lange, smale biter.
    2. Rør sammen Kesam, paprikapulver, løkpulver og hvitløkspulver til en dipp.
    3. Fordel dipp i porsjonskopper eller -glass og stikk grønnsaker i.
      Blått hjerte
      Tips!

      Bruk de grønnsakene du liker eller har. Du kan gjerne også servere dippen i en stor skål med grønnsakene dandert rundt.

Blått hjerte
Tips!

Ønsker du en enda kjappere variant av dippen, blander du Kesam® med 2 poser Holiday dippmix eller 2 ss tacokrydder.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat