Grønnsaker med Kesam®-dipp

Grønnsaker med Kesam®-dipp

5
146
Enkel15 min
Lag en hjemmelaget Holiday-dipp og server til oppkuttede grønnsaker. Det faller i smak hos store og små og er en super måte å få i seg grønnsaker på.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 5 stk
    gulrøtter
  • 2 stilker
    stangselleri
  • 1 stk
    agurk
  • 2 stk
    paprika

KESAM®-DIPP

Slik gjør du det

  1. 1

    Del gulrøtter, selleri, agurk og paprika i lange, smale biter.

  2. 2

    Rør sammen Kesam, paprikapulver, løkpulver og hvitløkspulver til en dipp.

  3. 3

    Fordel dipp i porsjonskopper eller -glass og stikk grønnsaker i.

    Tips

    Bruk de grønnsakene du liker eller har. Du kan gjerne også servere dippen i en stor skål med grønnsakene dandert rundt.

Tips

Ønsker du en enda kjappere variant av dippen, blander du Kesam® med 2 poser Holiday dippmix eller 2 ss tacokrydder.

Del denne oppskriften: