Grønnsaker med Kesam®-dipp

Grønnsaker med Kesam®-dipp

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Lag en hjemmelaget Holiday-dipp og server til oppkuttede grønnsaker. Det faller i smak hos store og små og er en super måte å få i seg grønnsaker på.

Antall porsjoner

Ingredienser

5 stk gulrøtter
2 stilker stangselleri
1 stk agurk
2 stk paprika

KESAM®-DIPP

6 dl Kesam® Mager Naturell
1 ss paprikapulver
½ ss løkpulver
½ ts hvitløkspulver

Slik gjør du det

    1. Del gulrøtter, selleri, agurk og paprika i lange, smale biter.
    2. Rør sammen Kesam, paprikapulver, løkpulver og hvitløkspulver til en dipp.
    3. Fordel dipp i porsjonskopper eller -glass og stikk grønnsaker i.
      Tips!

      Bruk de grønnsakene du liker eller har. Du kan gjerne også servere dippen i en stor skål med grønnsakene dandert rundt.

Tips!

Ønsker du en enda kjappere variant av dippen, blander du Kesam® med 2 poser Holiday dippmix eller 2 ss tacokrydder.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat