Grønnsaker med Kesam®-dipp
Enkel•15 min min
Lag en hjemmelaget Holiday-dipp og server til oppkuttede grønnsaker. Det faller i smak hos store og små og er en super måte å få i seg grønnsaker på.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
5 stkgulrøtter
-
2 stilkerstangselleri
-
1 stkagurk
-
2 stkpaprika
KESAM®-DIPP
-
6 dl
-
1 sspaprikapulver
-
½ ssløkpulver
-
½ tshvitløkspulver
Slik gjør du det
-
1
Del gulrøtter, selleri, agurk og paprika i lange, smale biter.
-
2
Rør sammen Kesam, paprikapulver, løkpulver og hvitløkspulver til en dipp.
-
3
Fordel dipp i porsjonskopper eller -glass og stikk grønnsaker i.
Tips
Bruk de grønnsakene du liker eller har. Du kan gjerne også servere dippen i en stor skål med grønnsakene dandert rundt.