Grønnkålchips med rømmedipp

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En sunn snack som kan erstatte potechips! Sprø grønnkål med syrlig rømmedipp er så godt at det er avhengighetsskapende.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 ggrønnkål
3 ssolivenolje
1 tsfingersalt

Rømmedipp

3 dlTINE Lettrømme 18 %
3 ssgressløk, hakket
1 sssitronsaft
½ tssalt
½ tspepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 175 °C med varmluft.

      Tips:

      Det er en fordel med en varmluftsovn for da blir chipsene ekstra sprø, men det funker fint i vanlig ovn også.

    2. Fjern de tøffe stilkene på grønnkålbladene og riv i grove biter. Vend med olivenolje og fordel utover en bakeplate med bakepapir. Dryss over flaksalt.
    3. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø.
    4. Finhakk gressløk, bland med rømme og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.

Tips:

Grønnkålchips er også supert garnityr til supper, salater og retter med kjøtt og fisk.

Kommentarer

  Legg til kommentar