Håndkle og blad
Grønnkålchips med rømmedipp
(2929)

Grønnkålchips med rømmedipp

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En sunn snack som kan erstatte potechips! Sprø grønnkål med syrlig rømmedipp er så godt at det er avhengighetsskapende.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

300 ggrønnkål
3 ssolivenolje
1 tsfingersalt

Rømmedipp

3 dlTINE Lettrømme 18 %
3 ssgressløk, hakket
1 sssitronsaft
½ tssalt
½ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 175 °C med varmluft.
      Blått hjerte
      Tips!

      Det er en fordel med en varmluftsovn for da blir chipsene ekstra sprø, men det funker fint i vanlig ovn også.

    2. Fjern de tøffe stilkene på grønnkålbladene og riv i grove biter. Vend med olivenolje og fordel utover en bakeplate med bakepapir. Dryss over flaksalt.
    3. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø.
    4. Finhakk gressløk, bland med rømme og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.
Blått hjerte
Tips!

Grønnkålchips er også supert garnityr til supper, salater og retter med kjøtt og fisk.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat