
Grønnkålchips med rømmedipp
En sunn snack som kan erstatte potechips! Sprø grønnkål med syrlig rømmedipp er så godt at det er avhengighetsskapende.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 175 °C med varmluft.
Tips
Det er en fordel med en varmluftsovn for da blir chipsene ekstra sprø, men det funker fint i vanlig ovn også.
- 2
Fjern de tøffe stilkene på grønnkålbladene og riv i grove biter. Vend med olivenolje og fordel utover en bakeplate med bakepapir. Dryss over flaksalt.
- 3
Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø.
- 4
Finhakk gressløk, bland med rømme og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.
Tips
Grønnkålchips er også supert garnityr til supper, salater og retter med kjøtt og fisk.