Grønnkålchips med rømmedipp

Grønnkålchips med rømmedipp

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En sunn snack som kan erstatte potechips! Sprø grønnkål med syrlig rømmedipp er så godt at det er avhengighetsskapende.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g grønnkål
3 ss olivenolje
1 ts fingersalt

Rømmedipp

3 dl TINE Lettrømme 18 %
3 ss gressløk , hakket
1 ss sitronsaft
½ ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 175 °C med varmluft.
      Tips!

      Det er en fordel med en varmluftsovn for da blir chipsene ekstra sprø, men det funker fint i vanlig ovn også.

    2. Fjern de tøffe stilkene på grønnkålbladene og riv i grove biter. Vend med olivenolje og fordel utover en bakeplate med bakepapir. Dryss over flaksalt.
    3. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø.
    4. Finhakk gressløk, bland med rømme og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.
Tips!

Grønnkålchips er også supert garnityr til supper, salater og retter med kjøtt og fisk.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat