Fylte savoykålblader
Middels•60 min20 min
En deilig vegansk oppskrift med mye og god smak!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1000 gbyggryn , kokte
-
1000 gsavoykål
-
100 gløk
-
12 ghvitløk
-
2 gnellik
-
2 gkardemomme
-
2 gstjerneanis
-
100 g
-
2 gpepper
-
1 gsalt
-
100 gmørk sirup
Fløyelssaus
-
500 ggrønnsaksbuljong
-
500 g
-
5 gsennepspulver
Slik gjør du det
-
1
Plukk av ytterbladene på kålen og blancher disse. Kutt resten av kålen og stek disse møre i GRYR® Smøreblid. Ha i hvitløk, løk og byggryn. Stek til løken blir myk og smak til med krydder.
-
2
Rull blandingen inn i bladene og ha de i en form, ha litt sirup på toppen før man baker de i ovn 160 °C i 20 minutter.
Fløyelssaus
-
3
Ha grønnsakskraften i en kjele, kok sammen med GRYR® Matfløyel. Smak til med krydder.
-
4
Jevn med Maizena® for riktig konsistens.