Fylte savoykålblader

Fylte savoykålblader

0
0
Middels60 min
En deilig vegansk oppskrift med mye og god smak! 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1000 g
    byggryn , kokte
  • 1000 g
    savoykål
  • 100 g
    løk
  • 12 g
    hvitløk
  • 2 g
    nellik
  • 2 g
    kardemomme
  • 2 g
    stjerneanis
  • 100 g
  • 2 g
    pepper
  • 1 g
    salt
  • 100 g
    mørk sirup

Fløyelssaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Plukk av ytterbladene på kålen og blancher disse. Kutt resten av kålen og stek disse møre i GRYR® Smøreblid. Ha i hvitløk, løk og byggryn. Stek til løken blir myk og smak til med krydder.

  2. 2

    Rull blandingen inn i bladene og ha de i en form, ha litt sirup på toppen før man baker de i ovn 160 °C i 20 minutter.

Fløyelssaus

  1. 3

    Ha grønnsakskraften i en kjele, kok sammen med GRYR® Matfløyel. Smak til med krydder.

  2. 4

    Jevn med Maizena® for riktig konsistens.

Del denne oppskriften: