Fritert ridderost med pepperaprikoser

Fritert Ridder® med pepperaprikoser

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Varm herlig Ridderost® og søte aprikoser med et lite dryss pepper.

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g Ridder®
4 ss hvetemel
1 stk egg
4 ss griljermel
3 dl olje (druekjerneolje eller rapsolje)
½ dl sukker
1 dl vann
20 stk tørkede aprikoser
½ ts nymalt pepper

Slik gjør du det

    1. Del Ridder® i terninger. Hver porsjon gir tolv biter. Vend ost først i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel.
    2. Varm opp olje til 180 °C og fritér osten til den er gyllen. Legg ostebitene på en tallerken med litt kjøkkenpapir.
    3. Kok opp sukker og vann og ha i aprikoser. Kok til det begynner å tykne.
    4. Server ostebitene varme med søte aprikoser. Mal pepper over aprikosene.
Tips!

Ta vare på sukkerlaken aprikosene kokes i. Den er nydelig til ostefat.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat