Fritert ridderost med pepperaprikoser

Fritert Ridder® med pepperaprikoser

0
  • Enkel
  • 30 min
Varm herlig Ridderost® og søte aprikoser med et lite dryss pepper.

Ingredienser

250 g Ridder®
4 ss hvetemel
1 stk egg
4 ss griljermel
3 dl olje (druekjerneolje eller rapsolje)
½ dl sukker
1 dl vann
20 stk tørkede aprikoser
½ ts nymalt pepper

Slik gjør du det

    1. Del Ridder® i terninger. Hver porsjon gir tolv biter. Vend ost først i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel.
    2. Varm opp olje til 180 °C og fritér osten til den er gyllen. Legg ostebitene på en tallerken med litt kjøkkenpapir.
    3. Kok opp sukker og vann og ha i aprikoser. Kok til det begynner å tykne.
    4. Server ostebitene varme med søte aprikoser. Mal pepper over aprikosene.
Tips!

Ta vare på sukkerlaken aprikosene kokes i. Den er nydelig til ostefat.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat