
Fritert Ridder® med pepperaprikoser
Enkel•30 min min
Varm herlig Ridderost® og søte aprikoser med et lite dryss pepper.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 g
-
4 sshvetemel
-
1 stkegg
-
4 ssgriljermel
-
3 dlolje (druekjerneolje eller rapsolje)
-
½ dlsukker
-
1 dlvann
-
20 stktørkede aprikoser
-
½ tsnymalt pepper
Slik gjør du det
-
1
Del Ridder® i terninger. Hver porsjon gir tolv biter. Vend ost først i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel.
-
2
Varm opp olje til 180 °C og fritér osten til den er gyllen. Legg ostebitene på en tallerken med litt kjøkkenpapir.
-
3
Kok opp sukker og vann og ha i aprikoser. Kok til det begynner å tykne.
-
4
Server ostebitene varme med søte aprikoser. Mal pepper over aprikosene.