Sjokoladekake med smørkrem
Enkel
1t 30min
En skikkelig tre-lags festkake som er perfekt til påske. Saftig sukkerbrød er fylt med mandarinkrem, appelsinmarmelade og pyntet med deilig smørkrem i mange farger.
4.0
(133)

Porsjoner
1
5 stk 
 egg 
2 dl 
 sukker 
2 dl 
 hvetemel 
2 ss 
 kakao 
1 ss 
 potetmel 
1 ts 
 bakepulver 
Mandarinkrem
375 g 
100 g 
500 g 
 melis 
1 ss 
 sitronsaft 
2 boks 
 hermetiserte mandariner  (à 312 g – ca. 3 dl klementinbåter)
6 ss 
 appelsinmarmelade 
Smørkrem
250 g 
romtemperert TINE® Meierismør
250 g 
romtemperert TINE® Kremgo® Naturell
500 g 
 melis 
1 ts 
 vaniljesukker 
¼ ts 
diverse   konditorfarge 
Slik gjør du
Tips
Føles kremen løs, kan du sette springformen tilbake rundt kaken når du har stablet den lagvis og sette den kaldt, før du smører på resten av kremen.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Har du dårlig tid kan du bruke ferdig sukkerbrød.




