
Porsjonspavlova med sjokoladekrem
Middels•120 min min
Denne pavlovaen er laget som porsjonskaker og kan enkelt lages til mange. Toppet med sjokoladekrem gir det en deilig og populær smak som garantert vil falle i smak.
Ingredienser
Antall stykker
-
180 geggehviter
-
10 ghvitvinseddik
-
350 gsukker
-
20 gmaizena
-
7 gvaniljesukker
-
500 gTINE® Piskbar Sjokoladefløte (Kun tilgjengelig for storhusholdning)
Slik gjør du det
-
1
Pisk eggehvite og sukker til soft peak. Vend inn eddik og maizena som er blandet med vaniljesukker.
-
2
Ha marengsmassen over i en sprøytepose og sprøyt i ønskede størrelser på et bakepapir og stek ved 95 °C i 85 minutter.
Tips
Marengsen er ferdig stekt når man kan løsne den fra bakepapiret.
-
3
Pisk sjokoladefløten på middels hastighet til den har en kremete konsistens og sprøyt kremen over marengsen.
-
4
Pynt porsjonspavlovaene med for eksempel spiselige blomster eller friske bær.