Denne pavlovaen er laget som porsjonskaker og kan enkelt lages til mange. Toppet med sjokoladekrem gir det en deilig og populær smak som garantert vil falle i smak.
Ingredienser
Antall porsjoner
10
Ingredienser
180 g
eggehvite
10 g
hvitvinseddik
350 g
sukker
20 g
potetmel
7 g
vaniljesukker
500 g
TINE ® Piskbar Sjokoladefløte (Kun tilgjengelig for storhusholdning)
Slik gjør du
Tips
Pavlovaen kan stekes lengre. Jo lengre den stekes jo sprøere blir den. Når pavlovaen slipper bakepapiret er den ferdig.
Tips
TINE® Piskbar sjokoladefløte er kun tilgjengelig for storhusholdning.
Porsjonspavlova med sjokoladekrem
Middels
2t
Denne pavlovaen er laget som porsjonskaker og kan enkelt lages til mange. Toppet med sjokoladekrem gir det en deilig og populær smak som garantert vil falle i smak.
(0)
Ingredienser
180 g
eggehvite
10 g
hvitvinseddik
350 g
sukker
20 g
potetmel
7 g
vaniljesukker
500 g
TINE ® Piskbar Sjokoladefløte (Kun tilgjengelig for storhusholdning)
Slik gjør du
Tips
Pavlovaen kan stekes lengre. Jo lengre den stekes jo sprøere blir den. Når pavlovaen slipper bakepapiret er den ferdig.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
TINE® Piskbar sjokoladefløte er kun tilgjengelig for storhusholdning.