
Porsjonspavlova med sjokoladekrem
Middels•120 min80 min
Denne pavlovaen er laget som porsjonskaker og kan enkelt lages til mange. Toppet med sjokoladekrem gir det en deilig og populær smak som garantert vil falle i smak.
Ingredienser
Antall stykker
-
180 geggehviter
-
10 ghvitvinseddik
-
350 gsukker
-
20 gpotetmel
-
7 gvaniljesukker
-
500 gTINE® Piskbar Sjokoladefløte (Kun tilgjengelig for storhusholdning)
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 100 °C. Pisk eggehvite og sukker til soft peak. Vend inn eddik og potetmel som er blandet med vaniljesukker.
-
2
Ha marengsmassen over i en sprøytepose og sprøyt i ønskede størrelser på et bakepapir og stek i 75-80 minutter.
Tips
Pavlovaen kan stekes lengre. Jo lengre den stekes jo sprøere blir den. Når pavlovaen slipper bakepapiret er den ferdig.
-
3
Pisk sjokoladefløten på middels hastighet til den har en kremete konsistens og sprøyt kremen over marengsen.
-
4
Pynt porsjonspavlovaene med for eksempel spiselige blomster eller friske bær.