Porsjonspavlova med sjokoladekrem

Porsjonspavlova med sjokoladekrem

0
0
Middels120 min
Denne pavlovaen er laget som porsjonskaker og kan enkelt lages til mange. Toppet med sjokoladekrem gir det en deilig og populær smak som garantert vil falle i smak.

Ingredienser

Antall stykker

  • 180 g
    eggehviter
  • 10 g
    hvitvinseddik
  • 350 g
    sukker
  • 20 g
    maizena
  • 7 g
    vaniljesukker
  • 500 g
    TINE® Piskbar Sjokoladefløte (Kun tilgjengelig for storhusholdning)

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk eggehvite og sukker til soft peak. Vend inn eddik og maizena som er blandet med vaniljesukker.

  2. 2

    Ha marengsmassen over i en sprøytepose og sprøyt i ønskede størrelser på et bakepapir og stek ved 95 °C i 85 minutter.

    Tips

    Marengsen er ferdig stekt når man kan løsne den fra bakepapiret.

  3. 3

    Pisk sjokoladefløten på middels hastighet til den har en kremete konsistens og sprøyt kremen over marengsen.

  4. 4

    Pynt porsjonspavlovaene med for eksempel spiselige blomster eller friske bær.

Tips

TINE® Piskbar sjokoladefløte er kun tilgjengelig for storhusholdning.

Del denne oppskriften: