Porsjonspavlova med sjokoladekrem

Porsjonspavlova med sjokoladekrem

0
0
Middels120 min
Denne pavlovaen er laget som porsjonskaker og kan enkelt lages til mange. Toppet med sjokoladekrem gir det en deilig og populær smak som garantert vil falle i smak.

Ingredienser

Antall stykker

  • 180 g
    eggehviter
  • 10 g
    hvitvinseddik
  • 350 g
    sukker
  • 20 g
    potetmel
  • 7 g
    vaniljesukker
  • 500 g
    TINE® Piskbar Sjokoladefløte (Kun tilgjengelig for storhusholdning)

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 100 °C. Pisk eggehvite og sukker til soft peak. Vend inn eddik og potetmel som er blandet med vaniljesukker.

  2. 2

    Ha marengsmassen over i en sprøytepose og sprøyt i ønskede størrelser på et bakepapir og stek i 75-80 minutter.

    Tips

    Pavlovaen kan stekes lengre. Jo lengre den stekes jo sprøere blir den. Når pavlovaen slipper bakepapiret er den ferdig. 

  3. 3

    Pisk sjokoladefløten på middels hastighet til den har en kremete konsistens og sprøyt kremen over marengsen.

  4. 4

    Pynt porsjonspavlovaene med for eksempel spiselige blomster eller friske bær.

Tips

TINE® Piskbar sjokoladefløte er kun tilgjengelig for storhusholdning.

Del denne oppskriften: