Porsjonspavlova med sjokoladekrem
Denne pavlovaen er laget som porsjonskaker og kan enkelt lages til mange. Toppet med sjokoladekrem gir det en deilig og populær smak som garantert vil falle i smak.

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Sett ovnen på 100 °C. Pisk eggehvite og sukker til soft peak. Vend inn eddik og potetmel som er blandet med vaniljesukker.
- 2
Ha marengsmassen over i en sprøytepose og sprøyt i ønskede størrelser på et bakepapir og stek i 75-80 minutter.
Tips
Pavlovaen kan stekes lengre. Jo lengre den stekes jo sprøere blir den. Når pavlovaen slipper bakepapiret er den ferdig. - 3
Pisk sjokoladefløten på middels hastighet til den har en kremete konsistens og sprøyt kremen over marengsen.
- 4
Pynt porsjonspavlovaene med for eksempel spiselige blomster eller friske bær.
Tips