Porsjonspavlova med sjokoladekrem
Denne pavlovaen er laget som porsjonskaker og kan enkelt lages til mange. Toppet med sjokoladekrem gir det en deilig og populær smak som garantert vil falle i smak.
Middels•2 t•10 personer
Ingredienser
- 180 g eggehvite
- 10 g hvitvinseddik
- 350 g sukker
- 20 g potetmel
- 7 g vaniljesukker
- 500 g TINE ® Piskbar Sjokoladefløte, (Kun tilgjengelig for storhusholdning)
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 100 °C. Pisk eggehvite og sukker til soft peak. Vend inn eddik og potetmel som er blandet med vaniljesukker.
2
Ha marengsmassen over i en sprøytepose og sprøyt i ønskede størrelser på et bakepapir og stek i 75-80 minutter.
TipsPavlovaen kan stekes lengre. Jo lengre den stekes jo sprøere blir den. Når pavlovaen slipper bakepapiret er den ferdig.
3
Pisk sjokoladefløten på middels hastighet til den har en kremete konsistens og sprøyt kremen over marengsen.
4
Pynt porsjonspavlovaene med for eksempel spiselige blomster eller friske bær.
TipsTINE® Piskbar sjokoladefløte er kun tilgjengelig for storhusholdning.