Ostekake med bringebærgelé
Ostekake med gelélokk er en populær kake til alle anledninger. Med sprø kjeksbunn, syrlig ostemasse og gelé på toppen blir det en frisk og velsmakende kake.

Porsjoner
8
Slik gjør du
- 1
Knus kjeks i en kjøkkenmaskin. Smelt smør og bland godt sammen med den knuste kjeksen.
- 2
Legg et lag kjeksbunn i hvert porsjonsglass og press jevnt sammen.
- 3
Bløtlegg gelatin i kaldt vann.
- 4
Pisk kremostbase og kremfløten sammen i 2-3 minutter.
- 5
Smelt gelatin og tilsett i kremostmassen.
- 6
Fordel kremostmassen i glassene og sett kaldt i 30 minutter.
- 7
Smelt bringebærgeleen på svak varme. Avkjøl geleen noe før den helles over kremostmassen i glassene.
- 8
Sett kaldt til geleen er stiv, ca. 3-4 timer.
- 9
Pynt med bringebær før servering.
Tips


