Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Ostekake med bringebærgelé

Enkel
30min

Ostekake med gelélokk er en populær kake til alle anledninger. Med sprø kjeksbunn, syrlig ostemasse og gelé på toppen blir det en frisk og velsmakende kake.

4.7
(3)
Next ImageOstekake med bringebærgelé

Ingredienser

Porsjoner

8

Ingredienser

600 g
TINE® Kremostbase Spann (Kun tilgjengelig for storhusholdning)
8 ark
gelatin

Kakebunn

100 g
TINE® Meierismør, romtemperert
150 g
digestive kjeks

Slik gjør du

  1. Knus kjeks i en kjøkkenmaskin. Smelt smør og bland godt sammen med den knuste kjeksen.

  2. Legg et lag kjeksbunn i hvert porsjonsglass og press jevnt sammen.

  3. Bløtlegg gelatin i kaldt vann.

  4. Pisk kremostbase og kremfløten sammen i 2-3 minutter.

  5. Smelt gelatin og tilsett i kremostmassen.

  6. Fordel kremostmassen i glassene og sett kaldt i 30 minutter.

  7. Smelt bringebærgeleen på svak varme. Avkjøl geleen noe før den helles over kremostmassen i glassene.

  8. Sett kaldt til geleen er stiv, ca. 3-4 timer.

  9. Pynt med bringebær før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

TINE® Kremostbase er kun tilgjengelig til storhusholdning. 

Hev smaken med våre produkter