Kremet ostekake med lime

Kremet ostekake med lime

0
0
Enkel40 min
En herlig, frisk ostekake laget med fløte og kremost.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    TINE® Kremostbase
  • 250 g
  • 16 g
    gelatin
  • 5 stk
    lime (saft og zest)

Bunn

Slik gjør du det

  1. 1

    Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann slik at de blir myke.

  2. 2

    Pisk sammen kremostbase og kremfløte i cirka 4 minutter, og smak til med saft og zest av lime. Tilsett gelatinen.

  3. 3

    Bland kjekssmulene med smeltet smør og hell blandingen i en form etter eget ønske, cirka 1 cm tykk.

  4. 4

    Fyll kremostblandingen i former som er dekket med kjeks i bunn. Sett på frys.

Tips

Prøv gjerne en smakstilsetning i kaken, for eksempel krydder, granskudd- eller hylleblomstsirup.

Del denne oppskriften: