
Smuldrepai med blåbær
Dette er den enkleste måten å lage god crumble pie på. Sesongens blåbær er toppet med en krønsj og pisket krem.

Ingredienser
Antall porsjoner
Blåbærfyll
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C.
- 2
Finriv skall av appelsin og vend blåbær med appelsinskall, vanilje, sukker og potetmel. Fyll i en paiform eller annen ildfast form.
- 3
Smuldre sammen mel, smør, havregryn og sukker til godt blandet og fordel på toppen av blåbærene.
- 4
Stek paien i ovnen i ca. 25 minutter eller til toppen har en gyllen farge. Avkjøl noe.
- 5
Stivpisk kremfløte til krem og server til.
Tips
Hjemmelaget is smaker også helt supert til. Har du ikke blåbær, kan du bytte dem ut med plommebiter, bringebær eller solbær.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


