Sjokolademilkshake med chili

Sjokolademilkshake med chili

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 5 min
Sjokolade og chili er en veldig god kombinasjon. Ekstra god blir kombinasjonen i denne milkshaken.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett eller annen melk
4 ss iskrem med sjokoladesmak
4 ss mørk sjokolade
⅛ ts chilipulver eller cayennepepper

Slik gjør du det

    1. Ha melk og is i bollen til en food processor eller blender.
    2. Hakk sjokolade. Tilsett sjokolade og chilipulver.
    3. La maskinen gå til alt er blandet. Hell i et stort glass og nyt.
Tips!

Bruk melk og iskrem som basisoppskrift for hjemmelaget milkshake. Smaksett milkshaken med det du selv liker. Prøv deg frem og lag din egen favoritt.

Kommentar

Kommentarer

  • Cathrine

    4 år siden
    Hei! Har lyst til å prøve meg på denne, men hvordan i all verden får jeg målt opp 0,125 ts chilipulver???

    Kommenter  (9)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Cathrine, Det er ikke så lett nei, her skal det egentlig stå 1/8 ts. Dette er det samme som en liten klype, eller en knivspiss med chilipulver. Håper milkshaken faller i smak :)

      Kommenter  (12)


Det er mye kjærlighet i god mat