Sjokolademilkshake med chili
Enkel
5min
Sjokolade og chili er en veldig veldig god kombinasjon. Ekstra god blir kombinasjonen i denne sweet and spicy freakshaken.
3.8
(85)
Ingredienser
Porsjoner
3 dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett eller annen melk
4 ss
iskrem med sjokoladesmak
4 ss
mørk sjokolade
⅛ ts
chilipulver eller cayennepepper
Slik gjør du
- 1
Ha melk og is i bollen til en food processor eller blender.
- 2
Hakk sjokolade. Tilsett sjokolade og chilipulver.
- 3
La maskinen gå til alt er blandet. Hell i et stort glass og nyt.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Forvandle milkshaken til en freakshake ved å overdrive pyntingen. Server den med pisket krem, chili, chiliflak, en smultring dyppet i sjokolade og saltstenger.
Lag en sjokoladekant på glasset ved å smelte mørk sjokolade i vannbad. Sett glasset i fryseren 30 minutter før og hell smeltet sjokolade langs kanten, gjerne slik at det renner nedover glasset. Dryss på chiliflak, fest salte gullfisk på kanten og la stivne før du heller milkshaken i.
Lag en sjokoladekant på glasset ved å smelte mørk sjokolade i vannbad. Sett glasset i fryseren 30 minutter før og hell smeltet sjokolade langs kanten, gjerne slik at det renner nedover glasset. Dryss på chiliflak, fest salte gullfisk på kanten og la stivne før du heller milkshaken i.