Sjokolademilkshake med chili

Sjokolademilkshake med chili

5
  • Enkel
  • 5 min
Sjokolade og chili er en veldig veldig god kombinasjon. Ekstra god blir kombinasjonen i denne freakshaken.

Ingredienser

3 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett eller annen melk
4 ss iskrem med sjokoladesmak
4 ss mørk sjokolade
⅛ ts chilipulver eller cayennepepper

Slik gjør du det

    1. Ha melk og is i bollen til en food processor eller blender.
    2. Hakk sjokolade. Tilsett sjokolade og chilipulver.
    3. La maskinen gå til alt er blandet. Hell i et stort glass og nyt.
Tips!
Forvandle milkshaken til en freakshake ved å overdrive pyntingen. Server den med pisket krem, chili, chiliflak, en smultring dyppet i sjokolade og saltstenger.
Lag en sjokoladekant på glasset ved å smelte mørk sjokolade i vannbad. Sett glasset i fryseren 30 minutter før og hell smeltet sjokolade langs kanten, gjerne slik at det renner nedover glasset. Dryss på chiliflak, fest salte gullfisk på kanten og la stivne før du heller milkshaken i.

Kommentarer

  • Ingrid

    3 måneder siden
    Går det Ann og lage den uten chilli?

     (3)

    • Joakim

      3 måneder siden
      Nei, det er helt umulig.

       (1)

      • Marit , Kokk og Kundekonsulent

        3 måneder siden
        Hei Joakim!

        Ingenting er umulig i den store vide verden av matlaging! :D

         (1)


  • Cathrine

    5 år siden
    Hei! Har lyst til å prøve meg på denne, men hvordan i all verden får jeg målt opp 0,125 ts chilipulver???

     (9)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Hei Cathrine, Det er ikke så lett nei, her skal det egentlig stå 1/8 ts. Dette er det samme som en liten klype, eller en knivspiss med chilipulver. Håper milkshaken faller i smak :)

       (12)


Det er mye kjærlighet i god mat