Mimosa mocktail

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En frisk og eksotisk appelsinbasert drink som er enkel å lage til mange. Vanligvis er den toppet med musserende vin, men for denne alkoholfrie varianten velger vi mineralvann.

Antall stykker

Ingredienser

2 dlSunniva® Premium Appelsinjuice med fruktkjøtt
4 dråperAngostura Orange Bitter (kan sløyfes)
2 dlmineralvann

Til pynt

4 strimlerappelsinskall

Slik gjør du det

    1. Fordel appelsinjuice i avkjølte champagneglass. Ha i noen dråper bitters, rør forsiktig rundt og topp med mineralvann. Pynt med strimlet appelsinskall.

      Tips:

      For en voksen variant, kan du bytte ut mineralvann med cava eller annen musserende vin.

Tips:

Du får kjøpt et utvalg bitters på Vinmonopolet. Bitterdram er en konsentrat av krydret brennevin som gir cocktails et hint av bitterhet, noe som er med på å fremheve de andre smakene, akkurat som salt i mat.

Kommentarer

  Legg til kommentar