Heksedrikk med appelsin og gulrot

Heksedrikk med appelsin og gulrot

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En forfriskende punsj til Halloween. De «ekle» øynene er rett og slett deilige litchi-frukter med blåbærpupiller! Husk at litchi-øynene må ligge i fryseren minimum 1 time.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 l Sunniva® Original Appelsinjuice
1 l SUNNIVA Supri eple/gulrotjuice 1l
4 dl Noisy® Zero Mango/Pasjon
2 ss honning
1 boks hermetisert litchi
8 stk blåbær

TIL SERVERING

1 stk stort gresskar
1 kg isbit

Slik gjør du det

    1. Hell av laken på litchi-frukten og sett til side. Stikk et blåbær i hullet på hver litchi så de ser ut som øyne. Legg i fryseren for at de skal sette seg, minimum 1 time.
    2. Skjær toppen av gresskaret og hul ut med en skje. La veggene være ca. 3 cm tykke.
      Tips!

      Bruk innmaten av gresskaret! Tørk kjernene på lav varme i ovnen og bruk dem som topping på musli eller yoghurt. Gresskarkjøttet kan du koke i litt vann til mykt og kjøre til puré, gjerne med litt smør, og bruke som jevning i supper eller til spooky amerikanske pannekaker, gresskarvafler eller gresskarmilkshake. Se her for oppskrift på digg Gresskarsuppe.

    3. Bland juice, Noisy, honning og laken fra litchiene i en bolle. Rør til honningen er oppløst. Hell punsjen i det uthulede gresskaret og legg «øynene» i, sammen med isbiter.
Tips!

For å få øynene til å ”flyte” riktig i punsjen, er det en god idé å feste noen av dem sammen med tannpirkere, som små grupper, før du fryser dem. Finner du ikke hermetisert litchi, kan du bruke plastøyne som kan kjøpes i lekebutikker eller hos andre som selger Halloween-dekor.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat