Håndkle og blad
Heksedrikk med appelsin og gulrot
(66)

Heksedrikk med appelsin og gulrot

 • Utførelse

  Enkel
 • Tid

En forfriskende punsj til Halloween. De «ekle» øynene er rett og slett deilige litchi-frukter med blåbærpupiller! Husk at litchi-øynene må ligge i fryseren minimum 1 time.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 lSunniva® Original Appelsinjuice
1 lSUNNIVA Supri eple/gulrotjuice 1l
4 dlNoisy® Zero Mango/Pasjon
2 sshonning
1 bokshermetisert litchi
8 stkblåbær

TIL SERVERING

1 stkstort gresskar
1 kgisbit
BladBlad

Slik gjør du det

  1. Hell av laken på litchi-frukten og sett til side. Stikk et blåbær i hullet på hver litchi så de ser ut som øyne. Legg i fryseren for at de skal sette seg, minimum 1 time.
  2. Skjær toppen av gresskaret og hul ut med en skje. La veggene være ca. 3 cm tykke.
   Blått hjerte
   Tips!

   Bruk innmaten av gresskaret! Tørk kjernene på lav varme i ovnen og bruk dem som topping på musli eller yoghurt. Gresskarkjøttet kan du koke i litt vann til mykt og kjøre til puré, gjerne med litt smør, og bruke som jevning i supper eller til spooky amerikanske pannekaker, gresskarvafler eller gresskarmilkshake. Se her for oppskrift på digg Gresskarsuppe.

  3. Bland juice, Noisy, honning og laken fra litchiene i en bolle. Rør til honningen er oppløst. Hell punsjen i det uthulede gresskaret og legg «øynene» i, sammen med isbiter.
Blått hjerte
Tips!

For å få øynene til å ”flyte” riktig i punsjen, er det en god idé å feste noen av dem sammen med tannpirkere, som små grupper, før du fryser dem. Finner du ikke hermetisert litchi, kan du bruke plastøyne som kan kjøpes i lekebutikker eller hos andre som selger Halloween-dekor.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat