Grapefrukt- og rosmarintonic

Grapefrukt- og rosmarintonic

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 5 min
Dette er oppskriften på den ultimate sommerdrikken. Mocktail med herlig kombinasjon av rosmarin og grapefrukt.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dl Sunniva® Presset Grapefrukt
2 cl freskpresset sitronsaft
1 dl rosmarinsirup
20 stk isbiter
4 dl tonic

ROSMARINSIRUP

2 dl vann
2 dl sukker
3 kvister frisk rosmarin

TIL PYNT

1 kvist frisk rosmarin
2 skiver grapefrukt

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann og sukker til sukkeret er oppløst. Tilsett rosmarin, trekk kjelen av platen og la sirupen avkjøles under lokk i 4 timer. Sil av og oppbevar i kjøleskapet.
    2. Fordel grapefruktjuice, sitronjuice og rosmarinsirup i glass og fyll på med isbiter. Rør forsiktig rundt og topp med tonic. Pynt med rosmarin og en skive grapefrukt.
      Tips!

      Bruk sitronbrus i stedet for tonic om du ønsker en søtere, mer barnevennlig variant.

Tips!

Det går fint å pynte drinkene med alle typer bær eller sitrusfrukt. Du kan også fryse spiselige blomster i isbiter og pynte drinken med dem.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat