Grønn te-isbiter

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Te med mynte er forfriskende, og som isbiter er de helt herlig rørt ut med melk på varme dager. Husk at isbitene trenger å stå i fryseren i ca. 4 timer.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ssgrønn te
4 dlvann
24 stkmynteblader

Til servering

1 sshonning
8 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett

Slik gjør du det

    1. Brygg sterk grønn te ved å trekke teen i varmt vann (70-75 °C) i 2-3 minutter.

      Tips:

      Du kan lage isbiter av alle typer te. Jo sterkere te, jo mer smak får iste-latten din.

    2. Fordel mynteblader i isbitformer og hell i teen. Frys i minimum 4 timer.
  • Til servering

    1. Rør ut honning med melk, fyll grønn te-isbiter i glass og hell over melken.

Tips:

Te og mynte er ikke bare en god smakskombinasjon i en kald melkedrikk, men isbitene kan også brukes som omslag på hovne og trøtte øyne.

Kommentarer

  Legg til kommentar