
Freakshake med burger
Toppen av kransekaken, freakshaken over alle freakshaker! Denne milkshaken toppet med dobbelt hamburger, karamellisert bacon og friterte poteter er alle junk food-elskeres drøm!

Ingredienser
Antall porsjoner
Sjokolademilkshake
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Avkjøl glassene som skal brukes, gjerne i fryseren. Smelt sjokolade i vannbad.
- 2
Hell smeltet sjokolade langs kanten på det kalde glasset, gjerne slik at det renner litt nedover glasset. Dryss på hakkede peanøtter, og la sjokoladen stivne helt, gjerne i kjøleskapet.
- 3
Sett ovnen på 210 °C. Tre baconskivene på hver sin grillpinne og legg så flatt som mulig på et stekebrett med bakepapir. Pensle begge sidene med lønnesirup og stek i ovnen til sprø og karamellisert, ca. 10 minutter. Snu gjerne underveis og pensle med mer lønnesirup.
- 4
Lag burgeren, gjør alt tilbehøret klart og stek søtpotet fries eller pommes noisettes.
Tips
Du kan selvfølgelig kjøpe ferdig hamburgere på butikken, men sjekk gjerne ut denne oppskriften på hjemmelaget hamburger om du vil lage de fra bunnen av. - 5
Kjør melk, sjokolade-is og eventuelt salt karamellsaus i en blender til en jevn blanding.
Tips
Dekorer gjerne glasset med karamell- eller sjokoladesaus på innsiden før du heller i shaken. - 6
Hell milkshake i det dekorerte glasset og topp med burgeren, karamellisert bacon og stek søtpotet fries eller pommes noisettes på pinne.