Eple- og kanelmocktail (virgin appletini)

Eple- og kanelmocktail

0
22
Enkel5 min
Eple- og kanelmocktail er laget med eplejuice, sitronsaft, honningsirup og ferskrevet kanel. Dette er en mocktail alle vil ha mer av.

Ingredienser

Antall stykker

HONNINGSIRUP

  • 1 dl
    lyst rørsukker
  • 2 dl
    vann
  • 1 dl
    mild honning

Til servering

  • ½ ts
    malt kanel
  • 4 stk
    epleskiver

Slik gjør du det

  1. 1

    Lag honningsirup først. Bland sukker og vann i en gryte og kok opp. Dra kjelen av platen og rør inn honning. La avkjøle helt.

    Tips

    Sukkerlake og siruper holder seg godt i kjøleskapet i flere uker.

  2. 2

    Ha eggehvite i en shaker, ha på lokk og rist godt, ca. 20 sekunder. Tilsett eplejuice, sitronsaft, honningsirup og isbiter, rist kraftig i ca. 40 sekunder og sil over i avkjølte cocktailglass. Dryss over litt kanel ved servering og pynt med epleskive.

Tips

Eggehvite brukes for å gi mer fylde og skum. Om du vil gjøre det enklere er det er bare å droppe eggehviten – for smaken er like god uten.

Del denne oppskriften: