Veganske sjokoladetrøfler
Enkel•60 min min
Disse veganske sjokoladekulene er enkle å lage og veldig gode! Resultatet blir best hvis du lager dem dagen før servering. Da rekker de å bli ordentlig kalde før du ruller dem til kuler. En porsjon holder til cirka 30 kuler.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 g
-
240 gvegansk mørk sjokolade (minst 53 % kakao)
-
15 gGRYR® Smøreblid , romtemperert
Slik gjør du det
-
1
Finhakk sjokoladen.
-
2
Kok opp GRYR® Matfløyel og hell den i 3 omganger over sjokoladen. Bland godt med en slikkepott.
-
3
Tilsett GRYR® Smøreblid og lag en emulsjon med en stavmikser. Sett blandingen kaldt.
-
4
Når ganachen har stivnet (etter cirka 6 timer eller over natten), form kuler i ønsket størrelse. Dypp i kakaopulver eller knuste pistasjnøtter. Kulene bør oppbevares i lukket beholder i cirka 18 grader.