Veganske sjokoladetrøfler

Veganske sjokoladetrøfler

0
0
Enkel60 min
Disse veganske sjokoladekulene er enkle å lage og veldig gode! Resultatet blir best hvis du lager dem dagen før servering. Da rekker de å bli ordentlig kalde før du ruller dem til kuler. En porsjon holder til cirka 30 kuler.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Finhakk sjokoladen.

  2. 2

    Kok opp GRYR® Matfløyel og hell den i 3 omganger over sjokoladen. Bland godt med en slikkepott.

  3. 3

    Tilsett GRYR® Smøreblid og lag en emulsjon med en stavmikser. Sett blandingen kaldt.

  4. 4

    Når ganachen har stivnet (etter cirka 6 timer eller over natten), form kuler i ønsket størrelse. Dypp i kakaopulver eller knuste pistasjnøtter. Kulene bør oppbevares i lukket beholder i cirka 18 grader.

Tips

Et kulejern er et kjøkkenverktøy som brukes til å lage fruktkuler med. Du får kjøpt det på butikker som Jernia, men du kan også bruke hendene til å forme kuler. Husk at varme hender smelter sjokoladen, så her må det jobbes raskt!

Del denne oppskriften: