Peanøtt- og sjokoladeskjeer
Enkel og morsom vri på hjemmelaget konfekt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Fyll hver skje med peanøttsmør og legg i fryseren 15 minutter, så de blir kalde.
Tips
Trykk her for oppskrift på supergodt Peanøttsmør.
- 2
Hakk sjokoladen i biter og smelt over vannbad ved å sette en glass- eller metallbolle over en kjele med kokende vann. Bollen må ikke berøre vannet med bunnen og pass på at det ikke kommer damp i sjokoladen for da vil den korne seg. Rør med en slikkepott underveis. Vannbad er en skånsom måte å varme opp sjokolade på.
- 3
Dypp skjeene i sjokoladen slik at peanøttsmøret er dekket. Legg over på bakepapir og dryss over hakkede polkagriser. La stivne i kjøleskapet.
Tips
Du kan dekorere med hva du vil; hakkede nøtter, tørket frukt, kakestrøssel, frysetørkede bær eller melisglasur.
Tips
Knyt på et bånd og litt cellofan, og gi herligheten bort i gave.