
Peanøtt- og sjokoladeskjeer
- Enkel
- 60 min
Enkel og morsom vri på hjemmelaget konfekt.
Slik gjør du det
-
-
Fyll hver skje med peanøttsmør og legg i fryseren 15 minutter, så de blir kalde.Tips
Trykk her for oppskrift på supergodt Peanøttsmør.
-
Hakk sjokoladen i biter og smelt over vannbad ved å sette en glass- eller metallbolle over en kjele med kokende vann. Bollen må ikke berøre vannet med bunnen og pass på at det ikke kommer damp i sjokoladen for da vil den korne seg. Rør med en slikkepott underveis. Vannbad er en skånsom måte å varme opp sjokolade på.
-
Dypp skjeene i sjokoladen slik at peanøttsmøret er dekket. Legg over på bakepapir og dryss over hakkede polkagriser. La stivne i kjøleskapet.Tips
Du kan dekorere med hva du vil; hakkede nøtter, tørket frukt, kakestrøssel, frysetørkede bær eller melisglasur.
-
Tips
Knyt på et bånd og litt cellofan, og gi herligheten bort i gave.


Kommentarer
Marit
(0)
Annicken , Kokk og kundekonsulent
Holdbarheten kommer an holdbarheten på sjokoladen og peanøttsmøret :)
(0)