Peanøtt- og sjokoladeskjeer

Peanøtt- og sjokoladeskjeer

4
  • Enkel
  • 60 min
Enkel og morsom vri på hjemmelaget konfekt.

Ingredienser

200 g peanøttsmør
200 g melkesjokolade
2 ss hakkede polkagriser
12 stk plast- eller treskjeer

Slik gjør du det

    1. Fyll hver skje med peanøttsmør og legg i fryseren 15 minutter, så de blir kalde.
      Tips

      Trykk her for oppskrift på supergodt Peanøttsmør.

    2. Hakk sjokoladen i biter og smelt over vannbad ved å sette en glass- eller metallbolle over en kjele med kokende vann. Bollen må ikke berøre vannet med bunnen og pass på at det ikke kommer damp i sjokoladen for da vil den korne seg. Rør med en slikkepott underveis. Vannbad er en skånsom måte å varme opp sjokolade på.
    3. Dypp skjeene i sjokoladen slik at peanøttsmøret er dekket. Legg over på bakepapir og dryss over hakkede polkagriser. La stivne i kjøleskapet.
      Tips

      Du kan dekorere med hva du vil; hakkede nøtter, tørket frukt, kakestrøssel, frysetørkede bær eller melisglasur.

Tips

Knyt på et bånd og litt cellofan, og gi herligheten bort i gave. 

Kommentarer

  • Marit

    1 år siden
    Hei! Hva er holdbarheten på disse? Ser kjempegode ut!

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Marit,

      Holdbarheten kommer an holdbarheten på sjokoladen og peanøttsmøret :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat