Peanøtt- og sjokoladeskjeer

Peanøtt- og sjokoladeskjeer

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 60 min
Enkel og morsom vri på hjemmelaget konfekt.

Antall stykker

Ingredienser

200 g peanøttsmør
200 g melkesjokolade
2 ss hakkede polkagriser
12 stk plast- eller treskjeer

Slik gjør du det

    1. Fyll hver skje med peanøttsmør og legg i fryseren 15 minutter, så de blir kalde.
      Tips!

      Trykk her for oppskrift på supergodt Peanøttsmør.

    2. Hakk sjokoladen i biter og smelt over vannbad ved å sette en glass- eller metallbolle over en kjele med kokende vann. Bollen må ikke berøre vannet med bunnen og pass på at det ikke kommer damp i sjokoladen for da vil den korne seg. Rør med en slikkepott underveis. Vannbad er en skånsom måte å varme opp sjokolade på.
    3. Dypp skjeene i sjokoladen slik at peanøttsmøret er dekket. Legg over på bakepapir og dryss over hakkede polkagriser. La stivne i kjøleskapet.
      Tips!

      Du kan dekorere med hva du vil; hakkede nøtter, tørket frukt, kakestrøssel, frysetørkede bær eller melisglasur.

Tips!

Knyt på et bånd og litt cellofan, og gi herligheten bort i gave. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Marit

    17 dager siden
    Hei! Hva er holdbarheten på disse? Ser kjempegode ut!

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      17 dager siden
      Hei Marit,

      Holdbarheten kommer an holdbarheten på sjokoladen og peanøttsmøret :)

      Kommenter  (0)


  • Victoria

    10 måneder siden
    Hvor mye er 12stk peanøttsmør?
    Ser at det sikkert er en skrivefeil ettersom det skaø være 12 stk skjeer, men like vel.

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      10 måneder siden
      Hei Victoria :)

      Det er nok ment at man skal ha peanøttsmør på 12 skjer før man dypper de i sjokolade, men dette er en oppskrift som dessverre ikke er helt ferdig og har blitt lagt ut ved en feil. Vi melder det videre og fullstendig oppskrift vil komme så snart den er ferdig.

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat