Hjemmelaget Holiday-dipp

Hjemmelaget Holiday-dipp

41
385
Enkel5 min
Hjemmelaget blir alltid best, og du lager raskt din egen Holiday-kryddermiks som blandes med rømme til en digg potetgull-dipp.

Ingredienser

Antall stykker

  • 2 ts
    løkpulver
  • 1 ½ ts
    melis
  • ½ ts
    kajennepepper
  • 3 ts
    paprikapulver
  • 2 ts
    malt gurkemeie
  • 1 ts
    hvit pepper
  • 2 ts
    hvitløkspulver (uten salt)
  • 2 ts
    umamipulver (kan sløyfes)
  • 1 ts
    tørket persille
  • 1 ½ ts
    salt
  • 1 beger

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland sammen løkpulver, melis, kajennepepper, paprikapulver, gurkemeiepulver, hvit pepper, hvitløkspulver, umamipulver og tørket persille til din egen kryddermiks. Smak til med salt.

  2. 2

    Rør kryddermiksen ut i rømme. Sett den ferdigblandede dippen i kjøleskapet i ca. 15 min. Rør rundt før servering og nyt.

Tips

Dippen smaker aller best sammen med favorittchipsen, men også som dipp til ferske grønnsaker eller som dressing på pizzaen. 

Del denne oppskriften: