Skip to main content

Hjemmelaget dipp-krydder

Enkel
5min

Hjemmelaget blir alltid best: Slik lager du raskt din egen kryddermiks som blandes med rømme til en digg potetgull-dipp.

3.9
(551)
Next ImageHjemmelaget dipp-krydder

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ts
løkpulver
1.5 ts
melis
0.5 ts
kajennepepper
3 ts
paprikapulver
2 ts
malt gurkemeie
1 ts
hvit pepper
2 ts
hvitløkspulver (uten salt)
2 ts
umamipulver (kan sløyfes)
1 ts
tørket persille
1 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen løkpulver, melis, kajennepepper, paprikapulver, gurkemeiepulver, hvit pepper, hvitløkspulver, umamipulver og tørket persille til din egen kryddermiks. Smak til med salt.

  2. Rør kryddermiksen ut i rømme. Sett den ferdigblandede dippen i kjøleskapet i ca. 15 min. Rør rundt før servering og nyt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Dippen smaker aller best sammen med favorittchipsen, men også som dipp til ferske grønnsaker eller som dressing på pizzaen. 

Hev smaken med våre produkter