Hjemmelaget Holiday-dipp
Enkel•5 min min
Hjemmelaget blir alltid best, og du lager raskt din egen Holiday-kryddermiks som blandes med rømme til en digg potetgull-dipp.
Ingredienser
Antall stykker
-
2 tsløkpulver
-
1 ½ tsmelis
-
½ tskajennepepper
-
3 tspaprikapulver
-
2 tsmalt gurkemeie
-
1 tshvit pepper
-
2 tshvitløkspulver (uten salt)
-
2 tsumamipulver (kan sløyfes)
-
1 tstørket persille
-
1 ½ tssalt
-
1 beger
Slik gjør du det
-
1
Bland sammen løkpulver, melis, kajennepepper, paprikapulver, gurkemeiepulver, hvit pepper, hvitløkspulver, umamipulver og tørket persille til din egen kryddermiks. Smak til med salt.
-
2
Rør kryddermiksen ut i rømme. Sett den ferdigblandede dippen i kjøleskapet i ca. 15 min. Rør rundt før servering og nyt.