Hjemmelaget Holiday-dipp

Hjemmelaget Holiday-dipp

0
  • Enkel
  • 5 min
Hjemmelaget blir alltid best, og du lager raskt din egen Holiday-kryddermiks som blandes med rømme til en digg potetgull-dipp.

Ingredienser

2 ts løkpulver
1 ½ ts melis
½ ts kajennepepper
3 ts paprikapulver
2 ts malt gurkemeie
1 ts hvit pepper
2 ts hvitløkspulver (uten salt)
2 ts umamipulver (kan sløyfes)
1 ts tørket persille
1 ½ ts salt
1 beger TINE Lettrømme 10 %

Slik gjør du det

    1. Bland sammen løkpulver, melis, kajennepepper, paprikapulver, gurkemeiepulver, hvit pepper, hvitløkspulver, umamipulver og tørket persille til din egen kryddermiks. Smak til med salt.
    2. Rør kryddermiksen ut i rømme. Sett den ferdigblandede dippen i kjøleskapet i ca. 15 min. Rør rundt før servering og nyt.
Tips!
Dippen smaker aller best sammen med favorittchipsen, men også som dipp til ferske grønnsaker eller som dressing på pizzaen. 

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat