Rød ostekule

Rød ostekule

0
3
Enkel20 min
Dessert, snacks eller dip? Det spiller ingen rolle, for cheese balls er godt! Husk at ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.

Ingredienser

Antall porsjoner

TIL SERVERING

  • 3 ss
    frysetørret jordbær og/eller tranebær
  • 1 stk
    vaffelkjeks fylt
  • 150 g
    friske bringebær

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland sammen kremost, finrevet appelsinskall og bringebær til bærene er most og alt er godt blandet. Rør inn ønsket mengde fargepasta om du ønsker mer rødfarge.

  2. 2

    Form blandingen til en stor kule, pakk i plast og legg kaldt i kjøleskapet minst 2 timer så den får satt seg. Rull den i knuste, frysetørkede jordbær og tranebær så den er helt dekket.

  3. 3

    Server ostekulen med vaffelkjeks rundt, og friske bringebær til.

    Tips

    Frysetørrede bringebær eller blåbær smaker like godt som jordbær. Eller kanskje du vil rulle den røde osteballen i sjokoladesprinkler, kjekssmuler eller granateplekjerner? Slipp fantasien løs.

Tips

Kremostemassen kan også formes til små baller og serveres til aperitiff på kjeks.

Del denne oppskriften: