Rød ostekule
Enkel•20 min min
Dessert, snacks eller dip? Det spiller ingen rolle, for cheese balls er godt! Husk at ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 g
-
1 tsfinrevet appelsinskall
-
75 gfriske bringebær
-
⅛ tspastafarge
TIL SERVERING
-
3 ssfrysetørret jordbær og/eller tranebær
-
1 stkvaffelkjeks fylt
-
150 gfriske bringebær
Slik gjør du det
-
1
Bland sammen kremost, finrevet appelsinskall og bringebær til bærene er most og alt er godt blandet. Rør inn ønsket mengde fargepasta om du ønsker mer rødfarge.
-
2
Form blandingen til en stor kule, pakk i plast og legg kaldt i kjøleskapet minst 2 timer så den får satt seg. Rull den i knuste, frysetørkede jordbær og tranebær så den er helt dekket.
-
3
Server ostekulen med vaffelkjeks rundt, og friske bringebær til.
Tips
Frysetørrede bringebær eller blåbær smaker like godt som jordbær. Eller kanskje du vil rulle den røde osteballen i sjokoladesprinkler, kjekssmuler eller granateplekjerner? Slipp fantasien løs.