Rød ostekule

Rød ostekule

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Dessert, snacks eller dip? Det spiller ingen rolle, for cheese balls er godt! Husk at ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 pakker TINE Kremgo’® Naturell
1 ts finrevet appelsinskall
75 g friske bringebær
⅛ ts pastafarge

TIL SERVERING

3 ss frysetørret jordbær og/eller tranebær
1 stk vaffelkjeks fylt
150 g friske bringebær

Slik gjør du det

    1. Bland sammen kremost, finrevet appelsinskall og bringebær til bærene er most og alt er godt blandet. Rør inn ønsket mengde fargepasta om du ønsker mer rødfarge.
    2. Form blandingen til en stor kule, pakk i plast og legg kaldt i kjøleskapet minst 2 timer så den får satt seg. Rull den i knuste, frysetørkede jordbær og tranebær så den er helt dekket.
    3. Server ostekulen med vaffelkjeks rundt, og friske bringebær til.
      Tips!

      Frysetørrede bringebær eller blåbær smaker like godt som jordbær. Eller kanskje du vil rulle den røde osteballen i sjokoladesprinkler, kjekssmuler eller granateplekjerner? Slipp fantasien løs.

Tips!

Kremostemassen kan også formes til små baller og serveres til aperitiff på kjeks.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat