Camembertkake à la Snøhetta

Camembertkake à la Snøhetta

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Snøhetta fra Dovre er en camembert lagd av 50 % geit og 50 % kumelk. Osten har en pikant men mild smak som er nydelig sammen med bær og honning.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk Snøhetta à 150 g
50 g bær etter sesong og smak
30 g nøtter f.eks. hasselnøtter og valnøtter
1 ts flytende honning (1-2 teskje)
1 stilk sitronmelisse (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Plasser osten på et fat. Legg på bær og nøtter. For eksempel bringebær, blåbær, solbær, hasselnøtter og valnøtter.
    2. Hell over flytende honning.
    3. Pynt med sitronmelisse.
Tips!

Ta frem osten minst 2 timer før servering.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat