Camembertkake à la Snøhetta

Camembertkake à la Snøhetta

0
1
Enkel10 min
Snøhetta fra Dovre er en camembert lagd av 50 % geit og 50 % kumelk. Osten har en pikant men mild smak som er nydelig sammen med bær og honning.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    Snøhetta à 150 g
  • 50 g
    bær etter sesong og smak
  • 30 g
    nøtter f.eks. hasselnøtter og valnøtter
  • 1 ts
    flytende honning (1-2 teskje)
  • 1 stilk
    sitronmelisse (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. 1

    Plasser osten på et fat. Legg på bær og nøtter. For eksempel bringebær, blåbær, solbær, hasselnøtter og valnøtter.

  2. 2

    Hell over flytende honning.

  3. 3

    Pynt med sitronmelisse.

Tips

Ta frem osten minst 2 timer før servering.

Del denne oppskriften: