Jordbær-ispinne med pistasjnøtter

Jordbær-ispinne med pistasjnøtter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Digge ispinner med masse gode jordbær og Biola® med jordbær toppet med knasende nøtter blir en hit i sommer. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Antall stykker

Ingredienser

6 dl Biola® fettfri syrnet melk Jordbær
2 dl jordbærsyltetøy
4 ss hakkede pistasjenøtter
4 ts knust frysetørret jordbær

Slik gjør du det

    1. Vend Biola jordbær med jordbærsyltetøy og fordel i ispinneformer. Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
    2. Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i hakkede pistasjnøtter og knuste frysetørkede jordbær.
      Tips!

      Du kan droppe pynten om du ønsker det enda enklere.

Tips!

Varier gjerne ved å lage noen ispinner med Biola blåbær og rørte blåbær eller blåbærsyltetøy slik at folk kan velge sin favoittsmak.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat