Jordbær-ispinne med pistasjnøtter

Jordbær-ispinne med pistasjnøtter

0
13
Enkel10 min
Digge ispinner med masse gode jordbær og Biola® med jordbær toppet med knasende nøtter blir en hit i sommer. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser

Antall stykker

  • 6 dl
  • 2 dl
    jordbærsyltetøy
  • 4 ss
    hakkede pistasjenøtter
  • 4 ts
    knust frysetørret jordbær

Slik gjør du det

  1. 1

    Vend Biola jordbær med jordbærsyltetøy og fordel i ispinneformer. Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.

  2. 2

    Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i hakkede pistasjnøtter og knuste frysetørkede jordbær.

    Tips

    Du kan droppe pynten om du ønsker det enda enklere.

Tips

Varier gjerne ved å lage noen ispinner med Biola blåbær og rørte blåbær eller blåbærsyltetøy slik at folk kan velge sin favoittsmak.

Del denne oppskriften: