Jordbær-ispinne med pistasjnøtter
Enkel•10 min min
Digge ispinner med masse gode jordbær og Biola® med jordbær toppet med knasende nøtter blir en hit i sommer. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.
Ingredienser
Antall stykker
-
6 dl
-
2 dljordbærsyltetøy
-
4 sshakkede pistasjenøtter
-
4 tsknust frysetørret jordbær
Slik gjør du det
-
1
Vend Biola jordbær med jordbærsyltetøy og fordel i ispinneformer. Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
-
2
Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i hakkede pistasjnøtter og knuste frysetørkede jordbær.
Tips
Du kan droppe pynten om du ønsker det enda enklere.