Jordbær-ispinne med pistasjnøtter

(11)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Digge ispinner med masse gode jordbær og Biola® med jordbær toppet med knasende nøtter blir en hit i sommer. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Antall stykker

Ingredienser

6 dlBiola® fettfri syrnet melk Jordbær
2 dljordbærsyltetøy
4 sshakkede pistasjenøtter
4 tsknust frysetørret jordbær

Slik gjør du det

    1. Vend Biola jordbær med jordbærsyltetøy og fordel i ispinneformer. Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
    2. Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i hakkede pistasjnøtter og knuste frysetørkede jordbær.

      Tips:

      Du kan droppe pynten om du ønsker det enda enklere.

Tips:

Varier gjerne ved å lage noen ispinner med Biola blåbær og rørte blåbær eller blåbærsyltetøy slik at folk kan velge sin favoittsmak.

Kommentarer

  Legg til kommentar