Skjørost med bakte bringebær og granola

Skjørost med bakte bringebær og granola

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Skjørost er perfekt som tilbehør til søte, bakte bringebær. Med knasende granola blir det en perfekt dessert.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 dl bringebær , fryste eller ferske
1 stk vaniljestang
3 ss sukker
2 ss flytende honning
4 stk stjerneanis

Til servering

2 dl skjørost
1 dl granola

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C.
    2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Vend frøene med bringebær, sukker og honning og fordel i små ildfaste porsjonsformer.
      Tips!
    3. Legg en stjerneanis i hver form og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Topp med skjørost og granola før servering.
      Tips!

      Bland gjerne skjørost med yoghurt for en mer kremet variant.

Tips!

Har du ikke tid til å ovnsbake bringebærene, kan de også serveres friske. Bruk gjerne en blanding av forskjellige bær

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat