Skjørost med bakte bringebær og granola

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Skjørost er perfekt som tilbehør til søte, bakte bringebær. Med knasende granola blir det en perfekt dessert.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 dlbringebær, fryste eller ferske
1 stkvaniljestang
3 sssukker
2 ssflytende honning
4 stkstjerneanis

Til servering

2 dlskjørost
1 dlgranola

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C.
    2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Vend frøene med bringebær, sukker og honning og fordel i små ildfaste porsjonsformer.

      Tips:

    3. Legg en stjerneanis i hver form og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Topp med skjørost og granola før servering.

      Tips:

      Bland gjerne skjørost med yoghurt for en mer kremet variant.

Tips:

Har du ikke tid til å ovnsbake bringebærene, kan de også serveres friske. Bruk gjerne en blanding av forskjellige bær

Kommentarer

  Legg til kommentar