Skjørost med bakte bringebær og granola
Enkel•30 min min
Skjørost er perfekt som tilbehør til søte, bakte bringebær. Med knasende granola blir det en perfekt dessert.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 dlbringebær , fryste eller ferske
-
1 stkvaniljestang
-
3 sssukker
-
2 ssflytende honning
-
4 stkstjerneanis
Til servering
-
2 dlskjørost
-
1 dlgranola
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 210 °C.
-
2
Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Vend frøene med bringebær, sukker og honning og fordel i små ildfaste porsjonsformer.
Tips
Oppskrift på hjemmelaget granola finner du her
-
3
Legg en stjerneanis i hver form og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Topp med skjørost og granola før servering.
Tips
Bland gjerne skjørost med yoghurt for en mer kremet variant.