Råkrem med fruktsalat
Råkrem er pisket kremfløte blandet med tykk eggedosis. Ypperlig til fruktsalat som her, men også som tilbehør til andre desserter og kaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Sukkerlake
Fruktsalat
Fremgangsmåte
- 1
Kok opp sukker, vann, ananassaft (fra boksen med hermetisk ananas), stjerneanis, kanelstang og vaniljestang. La laken koke i noen minutter. Avkjøl.
- 2
Ta av skallet, og skjær appelsin, banan og kiwi i passende biter. Skjær ananas i biter. Fjern stilken på fikenene og skjær i båter. Del druene i to, og ta ut steinene. Fjern stilken på jordbærene og del i to.
- 3
Legg frukten pent opp i en serveringsbolle eller serveringsskåler, og slå laken over. Fruktsalaten blir best hvis den får stå og trekke en stund.
Råkrem
- 4
Visp eggedosis av egg og sukker. Visp fløten stiv. Skjær eggedosisen inn i kremen, og avkjøl blandingen.
Tips
Ha gjerne litt nøtter eller mørk sjokolade i fruktsalaten.