Skip to main content

Jordbær dyppet i kremost og sukker

Enkel
15min

Jordbær med en fyldig kremost og litt søtt. Dette er som små konfekt.

4.3
(13)
Next ImageJordbær dyppet i kremost og sukker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
friske jordbær
2 ss
brunt sukker
2 ss
limesukker

Fremgangsmåte

  1. Skyll jordbær.

  2. Smelt kremost i en bolle over vannbad.

    Tips

    Du kan også smøre kremosten på jordbærene med en kniv. Da slipper du å smelte den over vannbad.

  3. Dypp hvert jordbær i kremost. Du kan gjerne ha brunt sukker på noen av bærene, og limesukker på andre.

    Limesukker

    Tips

    Lurer du på hvordan du lager limesukker? Se her!

  4. Legg de ferdigdyppede bærene på et brett med bakepapir og sett dem kjølig til servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Limesukker lager du enkelt ved å vaske to lime. Deretter riv skall fint på et rivjern. Ha sukker og revet limeskall i en food prosessor. Kjør til sukkeret blir grønt og kornete.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter