Skip to main content

Eksotisk frukt med koriandertopping

Enkel
15min

Koriander er kanskje ikke selvsagt i en dessert, men det fungerer veldig bra i denne miksen av eksotiske frukter og syrlig krem med pasjonsfrukt.

3.9
(26)
Next ImageEksotisk frukt med koriandertopping

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
mango
2 stk
kiwi
2 dl
jordbær
2 stk
ananasring
1 stk
lime (presset saft av)

Koriandertopping

1 dl
frisk finhakket koriander (evt. 1/2 ts malt koriander)
2 ts
sukker
1 stk
pasjonsfruktpulp

Pynt

4 skiver
lime
4 stk
koriander

Fremgangsmåte

  1. Skrell mango og kiwi. Skjær fruktkjøttet løs fra mangosteinen. Skjær frukt og bær i små biter og bland forsiktig med limesaft. Fordel salaten i porsjonsglass eller på tallerken.

  2. Visp fløte til krem og bland forsiktig med koriander, pasjonsfruktkjøtt og sukker. Fordel dette over salaten. Pynt med limeskiver og frisk koriander.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Har du epler som har ligget litt for lenge og blitt rynkete kan du skjære dem i båter og fryse dem ned. Så har du epler klare til pai.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter