Frisk og god koldskål

Sommerens koldskål

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Desserten koldskål, eller koldtskål, fra Danmark blir gjerne servert på sommeren. De tørre kavringene som strøs på toppen knaser deilig i munnen og passer godt til den nydelige kremen.

Antall porsjoner

Ingredienser

Koldskål

1 stk egg
50 g sukker
2 ss sitronsaft
1 ts vaniljesukker
1 l Cultura® Økologisk Naturell

Tilbehør

2 dl grovknuste kavringer
2 ss sukker
2 dl jordbær i skiver

Slik gjør du det

    1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Visp Cultura inn i eggeblandingen og sett bollen kaldt.
  1. Tilbehør

    1. Strø knust kavring og et lite sukkerdryss over. Pynt med noen jordbærskiver og server koldskålen med jordbær ved siden av.
Tips!

I stedet for kavringsmuler smaker det også veldig godt med knuste cookies strødd over koldskålen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat