
Sommerens koldskål
- Enkel
- 15 min
Desserten koldskål, eller koldtskål, fra Danmark blir gjerne servert på sommeren. De tørre kavringene som strøs på toppen knaser deilig i munnen og passer godt til den nydelige kremen.

Ingredienser
Koldskål
1 stk | egg |
50 g | sukker |
2 ss | sitronsaft |
1 ts | vaniljesukker |
1 l | Cultura® Økologisk Naturell |
Tilbehør
2 dl | grovknuste kavringer |
2 ss | sukker |
2 dl | jordbær i skiver |


Slik gjør du det
-
-
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Visp Cultura inn i eggeblandingen og sett bollen kaldt.
-
-
Tilbehør
-
Strø knust kavring og et lite sukkerdryss over. Pynt med noen jordbærskiver og server koldskålen med jordbær ved siden av.
-

Tips!
I stedet for kavringsmuler smaker det også veldig godt med knuste cookies strødd over koldskålen.
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer