Håndkle og blad
Frisk og god koldskål
(55)

Sommerens koldskål

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Desserten koldskål, eller koldtskål, fra Danmark blir gjerne servert på sommeren. De tørre kavringene som strøs på toppen knaser deilig i munnen og passer godt til den nydelige kremen.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Koldskål

1 stkegg
50 gsukker
2 sssitronsaft
1 tsvaniljesukker
1 lCultura® Økologisk Naturell

Tilbehør

2 dlgrovknuste kavringer
2 sssukker
2 dljordbær i skiver
BladBlad

Slik gjør du det

  • Koldskål

    1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og vaniljesukker. Visp Cultura inn i eggeblandingen og sett bollen kaldt.
  • Tilbehør

    1. Strø knust kavring og et lite sukkerdryss over. Pynt med noen jordbærskiver og server koldskålen med jordbær ved siden av.
Blått hjerte
Tips!

I stedet for kavringsmuler smaker det også veldig godt med knuste cookies strødd over koldskålen.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat