Håndkle og blad
Cultura Koldskål
(33)

Cultura koldskål

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Koldskål eller koldtskål, er tradisjonelt en populær dessert fra Danmark. Denne oppskriften med Cultura kan også brukes som et mellommåltid.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Koldskål

3 dlTINE Kremfløte
1 lCultura® Økologisk Naturell
3 sssukker
1 tsvaniljesukker

Tilbehør

2 dlgrovknuste sukkerkavringer
5 dljordbær
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Visp fløten til luftig krem. Bland med Cultura og smak til med sukker og vaniljesukker.
    2. Hell blandingen i en stor glassbolle. Legg på kavring og jordbær.
      Blått hjerte
      Tips!

      I stedet for kavring smaker det også veldig godt med mandler i skiver strødd over koldskålen.

Blått hjerte
Tips!

De tørre kavringene som strøs på toppen knaser deilig i munnen og passer godt til den nydelige kremen.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat