Cultura Koldskål

Cultura koldskål

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Koldskål eller koldtskål, er tradisjonelt en populær dessert fra Danmark. Denne oppskriften med Cultura kan også brukes som et mellommåltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

Koldskål

3 dl TINE Kremfløte
1 l Cultura® Økologisk Naturell
3 ss sukker
1 ts vaniljesukker

Tilbehør

2 dl grovknuste sukkerkavringer
5 dl jordbær

Slik gjør du det

    1. Visp fløten til luftig krem. Bland med Cultura og smak til med sukker og vaniljesukker.
    2. Hell blandingen i en stor glassbolle. Legg på kavring og jordbær.
      Tips!

      I stedet for kavring smaker det også veldig godt med mandler i skiver strødd over koldskålen.

Tips!

De tørre kavringene som strøs på toppen knaser deilig i munnen og passer godt til den nydelige kremen.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat