Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Jarlsberg®- og gresskarscones

Enkel
25min

Disse salte 'brødene' er perfekte til festbordet, strødd med sprø gresskarfrø og deilig Jarlsberg®.

4.0
(18)
Next ImageJarlsberg®- og gresskarscones

Ingredienser

Porsjoner

250 g
speltmel
1 ts
salt
2 ss
bakepulver
50 g
gresskarfrø
50 g
TINE® Meierismør eller solsikkeolje
1 stk
eggeplomme
1 stk
egg til pensling

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 175 ˚ C.

  2. Bland mel, salt, bakepulver og gresskarfrø, og smuldre med smør. Ha i melk, eggeplomme og Jarlsberg®.

    Tips

    Hold av litt frø og ost til topping.

  3. Ha deigen ut på et melet bord, forme sconesene etter ønske og legg de på en stekeplate med bakepapir. Pensle de med sammenrørt egg, dryss over litt ost og gresskarfrø, og stek dem til de er gylne i fargen. Ca. 10-15 minutter.

  4. Avkjøl litt på rist og server lune med smør og Jarlsberg®.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter