
Jarlsberg®- og gresskarscones
Enkel•25 min15 min
Disse salte 'brødene' er perfekte til festbordet, strødd med sprø gresskarfrø og deilig Jarlsberg®.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 gspeltmel
-
1 tssalt
-
2 ssbakepulver
-
50 ggresskarfrø
-
50 gTINE® Meierismør eller solsikkeolje
-
175 ml
-
1 stkeggeplomme
-
100 g
-
1 stkegg til pensling
Slik gjør du det
-
1
Forvarm ovnen til 175 ˚ C.
-
2
Bland mel, salt, bakepulver og gresskarfrø, og smuldre med smør. Ha i melk, eggeplomme og Jarlsberg®.
Tips
Hold av litt frø og ost til topping.
-
3
Ha deigen ut på et melet bord, forme sconesene etter ønske og legg de på en stekeplate med bakepapir. Pensle de med sammenrørt egg, dryss over litt ost og gresskarfrø, og stek dem til de er gylne i fargen. Ca. 10-15 minutter.
-
4
Avkjøl litt på rist og server lune med smør og Jarlsberg®.