Jarlsberg®- og gresskarscones

Jarlsberg®- og gresskarscones

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
  • 15 min
Disse salte 'brødene' er perfekte til festbordet, strødd med sprø gresskarfrø og deilig Jarlsberg®.

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g speltmel
1 ts salt
2 ss bakepulver
50 g gresskarfrø
50 g TINE Meierismør eller solsikkeolje
175 ml Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 stk eggeplomme
100 g Jarlsberg® Original
1 stk egg til pensling

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 175 ˚ C.
    2. Bland mel, salt, bakepulver og gresskarfrø, og smuldre med smør. Ha i melk, eggeplomme og Jarlsberg®.
      Tips!

      Hold av litt frø og ost til topping.

    3. Ha deigen ut på et melet bord, forme sconesene etter ønske og legg de på en stekeplate med bakepapir. Pensle de med sammenrørt egg, dryss over litt ost og gresskarfrø, og stek dem til de er gylne i fargen. Ca. 10-15 minutter.
    4. Avkjøl litt på rist og server lune med smør og Jarlsberg®.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat