
Grove skjørostmuffins
Enkel•30 min min
Nydelige og saftige blåbærmuffins med skjørost.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
100 gTINE Meierismør , romtemperert
-
1 dlsukker
-
2 stkegg , romtemperert
-
3 dlsammalt mel , fint
-
1 ss, toppet, maisenna
-
1 ½ tsbakepulver
-
1 ½ dlTINE® Lettmelk 1,0 % fett , romtemperert
-
1 begerskjørost
-
2 dlblåbær
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på varmluft ved 200 °C.
-
2
Rør smør og sukker hvitt. Visp inn ett og ett egg.
Tips
Romtempererte egg gir et enda bedre resultat.
-
3
Rør inn mel, maisenna, bakepulver, melk, og skjørost. Vend forsiktig inn blåbær.
Tips
Varier med ulike typer bær og fruktbiter.
-
4
Fyll i muffinsformer 2/3 fulle, og stek i ca. 20 min, til de har en gyllen overflate.