Grove skjørostmuffins

Grove skjørostmuffins

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Nydelige og saftige blåbærmuffins med skjørost.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Muffinsformer
100 g TINE Meierismør , romtemperert
1 dl sukker
2 stk egg , romtemperert
3 dl sammalt mel , fint
1 ss , toppet, maisenna
1 ½ ts bakepulver
1 ½ dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett , romtemperert
1 beger skjørost
2 dl blåbær

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på varmluft ved 200 °C.
    2. Rør smør og sukker hvitt. Visp inn ett og ett egg.
      Tips!

      Romtempererte egg gir et enda bedre resultat.

    3. Rør inn mel, maisenna, bakepulver, melk, og skjørost. Vend forsiktig inn blåbær.
      Tips!

      Varier med ulike typer bær og fruktbiter.

    4. Fyll i muffinsformer 2/3 fulle, og stek i ca. 20 min, til de har en gyllen overflate.
Tips!

Rør gjerne inn litt grovhakkede valnøtter sammen med blåbærene. 

Kommentar

Kommentarer

  • Kamilla

    4 år siden
    Lurt å endre "lettrømme" til skjørost i oppskrifta, såg at det tidligere var juksa til, men no er det jo fiksa elles! :)

    Kommenter  (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Kamilla, Takk for tilbakemeldingen, jeg retter opp med en gang :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat