Skip to main content

Frokostmuffins

Enkel
40min

Disse saftige, grove muffinsene med egg er et helt måltid i seg selv. Med havre, spinat og egg blir det en god start på dagen.

4.0
(32)
Next ImageFrokostmuffins

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
egg
2 dl
hvetemel
1 dl
havremel
1 dl
lettkokte havregryn
0.5 ts
salt
1.5 ts
bakepulver

Topping

150 g
spinat
10 stk
egg
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 °C og smelt smør i en gryte.

  2. Visp sammen egg og tilsett hvetemel, havremel, havregryn, salt, bakepulver, melk og smeltet smør. Pisk til en klumpfri røre, gjerne med en kjøkkenmaskin.

  3. Fordel røren i store, solide muffinsformer, helst satt i en muffinspanne. Røren skal fylle ca. 1/3 opp.

  4. Fordel spinat og revet ost i formene og knekk et egg i hver form. Krydre med salt og pepper.

  5. Stek i ovnen i 15-20 minutter. Avkjøl på rist og server med en gang.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Disse muffinsene smaker best rett ut av ovnen, men lag gjerne røren dagen før og oppbevar i kjøleskapet, slik at det bare er å fylle opp formene, steke og servere.

Hev smaken med våre produkter