Frokostmuffins

Frokostmuffins

5
30
Enkel40 min
Disse saftige, grove muffinsene med egg er et helt måltid i seg selv. Med havre, spinat og egg blir det en god start på dagen.

Ingredienser

Antall stykker

Topping

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm ovnen til 200 °C og smelt smør i en gryte.

  2. 2

    Visp sammen egg og tilsett hvetemel, havremel, havregryn, salt, bakepulver, melk og smeltet smør. Pisk til en klumpfri røre, gjerne med en kjøkkenmaskin.

  3. 3

    Fordel røren i store, solide muffinsformer, helst satt i en muffinspanne. Røren skal fylle ca. 1/3 opp.

  4. 4

    Fordel spinat og revet ost i formene og knekk et egg i hver form. Krydre med salt og pepper.

  5. 5

    Stek i ovnen i 15-20 minutter. Avkjøl på rist og server med en gang.

Tips

Disse muffinsene smaker best rett ut av ovnen, men lag gjerne røren dagen før og oppbevar i kjøleskapet, slik at det bare er å fylle opp formene, steke og servere.

Del denne oppskriften: