Rundstykker med farger
Disse saftige rundstykkene er farget med grønnsaksjuice. Både gøy og sunt!
Enkel•2 t 30 min•10 personer
Ingredienser
- 6 dl hvetemel
- 4 dl havremel
- 0.5 ts salt
- 25 g fersk gjær
- 2 dl finrevet gulrot
- 3 dl grønnsaksjuice, rødbetejuice eller gulrotjuice
- 2 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 0.5 dl olivenolje
Slik gjør du
1
Ha hvetemel, havremel og salt i bakebollen på en kjøkkenmaskin med eltekrok. Smuldre i gjær og vend inn revet gulrot.
2
Bland sammen juice, melk og olivenolje, og spe gradvis i melet mens maskinen går. La maskinen elte deigen i ca. 10 minutter. Dekk til å la heve i ca. 1 time.
3
Ha deigen ut på et melet bord, del i emner og trill til rundstykker. Legg over på et bakebrett dekket med bakepapir, dekk med et håndkle og la etterheve i 30 minutter.
4
Forvarm ovnen til 225 °C og stek rundstykkene midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
TipsServer rundstykkene med kremost og pynt med reddikskiver og blåbær.