TINE® Kefir - herlig, frisk drikk og perfekt til bruk i matlaging! Kefir har både lang historie og lages på en spesiell, tradisjonsrik måte. TINE® Kefir lages med ekte kefirkorn i en møysommelig prosess som krever godt håndverk.
-
Kefir stammer opprinnelig fra fjellområdene i Kaukasus, og er en av de eldste surmelkstypene man kjenner til. TINE® Kefir ble lansert på 1930-tallet og er syrnet melk fremstilt fra økologisk melk og ekte kefirkorn. Kefirkorn inneholder både melkesyrebakterier og gjærsopp. Kefirkornene er et resultat av syrningskulturer som har utviklet seg naturlig gjennom en årrekke.
TINE® Kefir inneholder minst 6 ulike melkesyrebakterier og 2 ulike gjærarter. Kefirkorn har ingenting med korn eller kornsorter å gjøre. Kefirkorn er en betegnelse på de blomkållignende strukturene av melkeprotein og melkekarbohydrater som omslutter melkesyrebakterier og gjær, som omdanner søtmelk til kefir. Når kefiren er ferdig syrnet, fjernes kefirkornene fra kefiren og kan brukes om igjen til å lage ny kefir. Det er de unike kefirkornene som gir TINE® Kefir den friske og rike smaken.
-
Økologisk melk 3%fett, økologisk kefirkultur
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 235 kJ ( 56 kcal) fett 3,0 g -hvorav mettede fettsyrer 1,9 g karbohydrat 4,0 g -hvorav sukkerarter 4,0 g protein 3,3 g salt 0,10 g kalium 171 mg kalsium 120 mg (15 %') vitamin K 10 µg (13 %') riboflavin 0,15 mg (11 %') vitamin B12 0,30 µg (12 %') fosfor 100 mg (14 %') jod 16,0 µg (11 %') ' av referanseverdien Saltinnholdet er beregnet fra melkens naturlige innhold av natrium.
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-
- 1000 g