Oppskrift på potetsuppe med sprøstekt bacon og persille, foto: TINE kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Potetsuppe med sprøstekt bacon og persille

I denne oppskriften har poteten i kombinasjon med purre blitt til en rykende suppe med sprøstekt bacon og frisk persille.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk gode poteter, for eksempel mandelpoteter, for ekstra god smak.

Slik gjør du

  1. Hakk løk, hvitløk og purre. Skrell poteter og skjær i terninger. Surr løk, hvitløk, purre og poteter i smør i et par minutter uten at det får farge.

  2. Hell over vann og buljong og kok i ca. 20 minutter, eller til potetene er myke.

  3. Skjær baconet i strimler. Sprøstek det mens suppen koker.

  4. Miks suppen jevn med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Server med bacon og persille.

    Lag gjerne en persilleolje og ringle over suppen ved servering. Suppen kan også krydres med karri, hvis man ønsker en litt mer spennende smak.

Lignende oppskrifter