Langpannepizza
0

Langpannepizza

(18)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizza i langpanne rekker langt. Vår oppskrift med kjøttdeig og tomater er fin både til lørdagskos og en rask hverdagsmiddag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 pakkeNå® Familiepizzabunn Original
2 desiliterferdig pizzasaus
400 gramkjøttdeig
1 stkløk, finhakket
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking
1 teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
300 gramTINE Revet Ost Original
3 stktomater eller 9 cherrytomater
2 teskjeoregano
littfriske urter

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut i en langpanne, med bakepapiret ned.
  2. Smør pizzasaus på bunnen.

    Tips:

    Har du litt ekstra tid lag hjemmelaget pizzasaus.

  3. Brun kjøttdeig og løk i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper. Fordel over pizzasausen. Dryss på ost. Legg på tomatskiver eller halve cherrytomater og dryss over oregano.
  4. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 10 minutter, til du ser at osten er gyllen. Pynt med friske urter.

Tips:

Med NÅ ferdigbunn er det fort gjort å lage deilig hjemmelaget pizza.

Kommentarer

Produkter i oppskriften