Oppskrift på langpannepizza med kjøttdeig og tomater
0

Langpannepizza

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizza i langpanne rekker langt. Vår oppskrift med kjøttdeig og tomater er fin både til lørdagskos og en rask hverdagsmiddag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 pakkeNå® Familiepizzabunn Original
2 dlferdig pizzasaus
400 gkjøttdeig
1 stkløk, finhakket
2 ssTINE Meierismør til steking
1 tssalt
¼ tsnykvernet pepper
300 gTINE Revet Ost Original
3 stktomater eller 9 cherrytomater
2 tsoregano
littfriske urter

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut i en langpanne, med bakepapiret ned.
    2. Smør pizzasaus på bunnen.

      Tips:

      Har du litt ekstra tid lag hjemmelaget pizzasaus.

    3. Brun kjøttdeig og løk i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper. Fordel over pizzasausen. Dryss på ost. Legg på tomatskiver eller halve cherrytomater og dryss over oregano.
    4. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 10 minutter, til du ser at osten er gyllen. Pynt med friske urter.

Tips:

Med NÅ ferdigbunn er det fort gjort å lage deilig hjemmelaget pizza.

Kommentarer

Produkter i oppskriften