Pizza med chevre og honning

Pizza med chevre og honning

2
16
Enkel20 min
Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn
  • 150 g
    kjøttdeig
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    nykvernet pepper
  • 1 stk
    rødløk , i tynne skiver
  • 2 dl
    ruccola
  • 2 dl
    ferdig pizzasaus
  • 12 stk
    sorte oliven
  • 150 g
  • 1 ss
    flytende honning

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.

  2. 2

    Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.

  4. 4

    Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.

    Tips

    Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

  5. 5

    Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.

  6. 6

    Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.

Tips

Du kan også prøve denne pizzaen med spekeskinke istedenfor kjøttdeig.

Del denne oppskriften: