Oppskrift på Pizza med chevre og honning
0

Pizza med chevre og honning

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
150 gramkjøttdeig
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
½ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
1 stkrødløk, i tynne skiver
2 desiliterruccola
2 desiliterferdig pizzasaus
12 stksorte oliven
150 gramChevre Original Haukeli
1 spiseskjeflytende honning

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.
  2. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.
  3. Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.
  4. Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.

    Tips:

    Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

  5. Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.
  6. Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.

Tips:

Du kan også prøve denne pizzaen med spekeskinke istedenfor kjøttdeig.

Kommentarer

Produkter i oppskriften