Kyllingsuppe m pasta
2

Kyllingsuppe med pasta

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfull og lettvint kyllingsuppe med smak av karri.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkgulrøtter
½ stkpurre
13 desilitervann
2 stkhønsebuljongterninger
2 spiseskjetomatpuré
1 desiliterfullkornpasta
2 stkkyllingfileter
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 spiseskjekarri
1 teskjesalt
4 spiseskjehakket persille
4 skiverbrød

Slik gjør du det

  1. Skjær gulrot i små biter. Skjær purre i fine ringer. Kok opp vann, buljongterning og tomatpuré. Hell i pasta og kok til det er igjen ca. 5 minutter av koketiden til pastaen.
  2. Legg i gulrot og pure og kok i ytterligere 5 minutter.
  3. Del kyllingfilet på langs og skjær i skiver. Stek dem på middels varme i 3–4 minutter i smør, karri og salt.
  4. Legg kyllingbitene i suppen og smak til med salt. Pynt med persille og server med brød.

Tips:

Server gjerne suppen med en spiseskje yoghurt til hver porsjon.

Kommentarer

Produkter i oppskriften