Oppskrift og enkelt middagstips med Varm biffsandwich, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Varm biffsandwich med stekte potetbåter

Enkel og god biffsandwich med stekte potetbåter. Passer perfekt når du vil unne deg noe ekstra godt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ønsker du å lage din egen tomattapenade? For å lage det, tar du et lite glass soltørkede tomater (fjern oljen), 1 fedd hvitløk og litt salt og pepper i en blender. Skru på middels hastighet og spe på med olivenolje til blandingen er jevn og glatt. 

Slik gjør du

  1. Skru på ovnen på 200 °C på varmluft, eller 220 °C uten varmluft. Finn frem en ildfast form.

Potetbåter:

  1. Skrell potet. Kutt i båter og ha i den ildfaste formen. Vend i olje, ha på litt salt og pepper og stek midt i ovnen i 20-25 minutter.

Biffsandwich:

  1. Krydre biffene med salt og pepper. Varm opp en panne på middels sterk varm. Ha i olje eller smør og stek biffene i 2-3 minutter på hver side. Snu ofte.

    Biffen kan eventuelt erstattes med kyllingfilet.

  2. Smør litt rød pesto på begge sider av biffene. Skjær tomat og rødløk i skiver og vask salaten.

  3. Kutt brødskivene på skrått eller del ciabatta i to på langs.

  4. Sett sandwichen sammen med et lag brød, salatblad, biff, tomat, rødløk. Ha en skive brød oppå. Server med nystekte potetbåter.

Lignende oppskrifter