Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Fransk kjøttgryte

Enkel
45min

Smaksrik kjøttgryte av oksekjøtt og bacon. Perfekt å servere når man blir mange rundt bordet, eller som helgemiddag.

3.9
(317)
Fransk kjøttgryte

Ingredienser

Fransk kjøttgryte:

8 stk
sjalottløk
1 pakke
bacon (ca 150 g)
1 stk
rød paprika
10 stk
sjampinjong
1 ss
TINE® Meierismør til steking
600 g
oksekjøtt
1.5 dl
vann
2 ss
kalvefond
3 dl
TINE® Matfløte eller Kremfløte
4 ss
hakket timian
1 ts
salt
¼ ts
pepper

Potetmos:

10 stk
potet
½ ts
salt
¼ ts
pepper
¼ ts
revet muskatnøtt (kan sløyfes)

Slik gjør du

Potetmos:

Tips

Kjøttet i denne gryten blir bare enda bedre og mørere desto lenger du koker suppen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter