Oppskrift på Laks teriyaki

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Laks teriyaki

Laks og asiatiske smaker passer godt sammen. I denne oppskriften har vi penslet laksen med teriyakisaus.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Når du skal bake SALMA, er det viktig at den er romtemperert før du setter den i ovnen. Da får du en jevnere oppvarming.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skjær fisk i små biter på ca. 30 gram. Pensle med teriyakisaus. Strø på salt og nykvernet pepper. Bak fisken i ovnen til den er knapt gjennomstekt, ca. 8 minutter. La den hvile litt før servering, helst med folie over.

  3. Kok nudler som anvist på pakken.

  4. Skjær melon i små terninger. Riv ingefær. Skjær paprika i strimler. Rens og finhakk persille, chili, hvitløk og løk, og surr dette lett i smør.

  5. Rør inn nudler og melon. Anrett med laksebitene på toppen.

Lignende oppskrifter