Oppskrift på Asiatiske laksekaker

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Asiatiske laksekaker

To verdensdeler på én tallerken! Tradisjonsrik norsk laks kombinert med asiatisk wok blir en nydelig middagsrett.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Sweet chilli sauce, hoi sin saus eller østerssaus smaker godt ved siden av.

Slik gjør du

Laksekaker:

  1. Skjær laks i biter. Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk.

  2. Ha laksen i en food processor sammen med egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander. Krydre med salt, og kjør sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.

  3. Form farsen til kaker. Stek fiskekakene på begge sider på middels sterk varme i en blanding av olje og smør til de er gjennomstekte.

nudler:

  1. Kok nudler som anvist på pakken.

wok:

  1. Skjær paprika, gulrot, purre og sopp i biter eller strimler. Wok grønnsakene på sterk varme med litt olje i noen minutter. Server med nystekte laksekaker, nudler og soyasaus.

Lignende oppskrifter