
Kokosmakroner
Kokosmakroner hører julen til. Ved å dyppe makronene i sjokolade og hakkede mandler har du en fristende og lekker gave på 1-2-3!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200°C og ta fram et stekebrett med bakepapir.
- 2
Smelt smøret og la det avkjøles. I mellomtiden pisker du eggedosis av egg og sukker til den er lett og luftig. Rør i kokosmasse, mel, bakepulver og avkjølt smør.
Tips
Hvis deigen blir for flytende, må du fylle i litt mer kokosmasse for å forhindre at kakene flyter ut under steking og blir flate.
- 3
Sett deigen som topper med to teskjeer på stekeplaten.
- 4
Stek kakene i ca. 10 minutter til de er fine og gylne. Avkjøl umiddelbart på rist og oppbevar kokosmakronene i tett boks.
Tips