Oppskrift på Døler. Foto: Astrid Hals

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Døler

Tradisjonsrike og lettvinte julekaker som holder seg gode lenge. Mandlene setter en herlig smak, og potetmel og kremfløte i deigen gir kakene en fin konsistens.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Oppbevar Dølene i en tett boks så holder de seg best.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 175 °C.

  2. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett vispet fløte. Sikt i hvetemel, potetmel, bakepulver og vaniljesukker og rør i de grovhakkede mandlene.

  3. Sett kakene på stekeplaten ved hjelp av to teskjeer og stek dem lyst gylne, ca. 12 minutter.