Rullekake med bringebær

(65)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Nydelig rullekake fylt med sommerens bringebær og nydelig kremost.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Langpanne

Ingredienser

Rullekake

3 stkegg
1 ½ desilitersukker
1 desiliterhvetemel
1 desiliterpotetmel
1 ½ teskjebakepulver

Fyll til rullekake

2 desiliterTINE Kremfløte
200 gramTINE Kremgo’® Naturell
2 teskjevaniljesukker
2 desiliterbringebær

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 250 ºC.
  2. Rullekake trinn for trinn

  3. Pisk egg og sukker luftig. Bland hvetemel, potetmel og bakepulver og rør det i eggblandingen til en glatt røre.
  4. Legg bakepapir i langpannen. Fordel røren utover papiret. Stek midt i ovnen i ca. 5 minutter.
  5. Fukt et håndkle og legg på kakerist. Hvelv den stekte kaken på den fuktige håndduken. Løsne papiret fra kaken. Avkjøl kaken med langpannen veltet over.
  6. Fyll til rullekake

  7. Pisk fløte og bland med kremost og vaniljesukker. Fordel blandingen over og strø på bringebær.
  8. Rull sammen rullekaken fra langsiden. La kaken ligge kjølig til servering.

    Tips:

    Pynt med bringebær og melisdryss.

Tips:

Her kan du bruke de bærene du selv ønsker. Får du ikke tak i bær, går det fint an å bruke ferdig syltetøy i stedet.

Kommentarer

Produkter i oppskriften