Varm sjokolade på pinne

(30)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Alle liker varm sjokolade! Dette er morsomme gaver som er lette å lage. Pakk dem gjerne inn i cellofan. Nytes på kalde dager.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramkokesjokolade
2 spiseskjeTINE Kremfløte
10 stkispinner eller skjeer
2 desilitermarshmallows, mini

Til servering

2 literTinemelk® Helmelk 3,5 % fett

Slik gjør du det

  1. Del sjokolade i biter. Smelt i en metall- eller glassbolle over vannbad. Rør inn kremfløte.
  2. Fyll store isbitformer eller konfektformer med sjokoladen. Dryss over marshmallows. La stivne noe og stikk en ispinne i hver.

    Tips:

    Du kan gjerne bruke halvparten mørk og halvparten lys eller hvit sjokolade. Smelt dem hver for seg, vend forsiktig sammen for et marmorert mønster og hell i formene.

  3. Sett sjokoladen i kjøleskapet og la bli helt stiv. Fjern fra formene og pakk eventuelt med cellofan og en sløyfe.
  4. Lag varm sjokolade ved å røre sjokoladepinnene rundt i oppvarmet melk slik at sjokoladen smelter og blander seg med melken.

Bestemortips:

Hver av sjokoladepinnene røres ut i en kopp varm melk. Du kan bruke både hel- og lettmelk og styrken på kakaoen justeres ved hvor mye melk du heller over.

Kommentarer

Produkter i oppskriften