Lavkarbobrød

(53)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lavkarbo er populært blant mange og her får du oppskrift på lavkarbobrød. Bruk helst linfrø som er knuste, for da får kroppen lettere tilgang på oljen i frøene.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

1

Ingredienser

6 stkegg
1 ½ dlTINE Seterrømme
6 dlhavrekli
1 dlsolsikkekjerner
1 dlsesamfrø
4 sslinfrø (helst knuste)
1 ½ tsbakepulver
1 tssalt
3 ssrapsolje

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C. Du trenger en smurt brødform, som er kledd med bakepapir.
    2. Pisk eggene sammen først og bland inn resten av ingrediensene. Hell i brødformen.
    3. Stek brødet på nederste rille i ovnen i ca. 55 minutter.
    4. Avkjøl på rist. Brødet har god holdbarhet og oppbevares best i kjøleskapet.

Tips:

Dersom du går på diett, ikke glem å sørge for å ha et sunt og variert kosthold som sikrer deg tilstrekkelig med vitaminer, mineraler og fiber.

Kommentarer

Produkter i oppskriften