Lavkarbobrød

(51)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lavkarbo er populært blant mange og her får du oppskrift på lavkarbobrød. Bruk helst linfrø som er knuste, for da får kroppen lettere tilgang på oljen i frøene.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stkegg
1 ½ desiliterTINE Seterrømme
6 desiliterhavrekli
1 desilitersolsikkekjerner
1 desilitersesamfrø
4 spiseskjelinfrø (helst knuste)
1 ½ teskjebakepulver
1 teskjesalt
3 spiseskjerapsolje

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 180 °C. Du trenger en smurt brødform, som er kledd med bakepapir.
  2. Pisk eggene sammen først og bland inn resten av ingrediensene. Hell i brødformen.
  3. Stek brødet på nederste rille i ovnen i ca. 55 minutter.
  4. Avkjøl på rist. Brødet har god holdbarhet og oppbevares best i kjøleskapet.

Tips:

Dersom du går på diett, ikke glem å sørge for å ha et sunt og variert kosthold som sikrer deg tilstrekkelig med vitaminer, mineraler og fiber.

Kommentarer

Produkter i oppskriften