Oppskrift på Knekkebrød med frø og friske urter
3

Knekkebrød med frø og friske urter

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Desiree Andersen, som står bak bloggen FitFocuse er glad i å bruke TINE Kefir i både bakst og matlagning. Her gir hun deg oppskriften på deilige knekkebrød med frø og friske urter. Røren gir 12 - 16 stykker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

100 gramsmeltet TINE Meierismør
3 ½ desiliterFibra hvetemel
3 ½ desilitersammalt speltmel
1 ½ teskjenatron
1 teskjesalt
1 desilitergresskarfrø
1 desilitersolsikkekjerner
3 spiseskjelinfrø
6 desiliterTINE Kefir Økologisk
2 desiliterfriske urter

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Smelt smør i en kjele og sett til siden.
  3. Bland sammen mel, natron, salt, gresskarfrø, solsikkekjerner og linfrø.
  4. Rør sammen smeltet smør, kefir og hakkede urter i en bolle. Miks så dette sammen med det tørre til en glatt røre.
  5. Fordel røren utover et stekebrett med en spiseskje og smør dem utover til sirkler. Røren gir 12 - 16 stykker.
  6. Stekes midt i ovnen i 20 minutter. Skru så av ovnen, åpne døren og la de stå i nye 20 minutter på ettervarme.

Tips:

Knekkebrødene er like gode til barnas matboks som til ostekvelden! Les mer på http://fitfocuse.blogg.no

Kommentarer

Produkter i oppskriften